СУСРЕТ НАЈБОЉИХ ГЛАСОВА БАЛКАНА: Александра Радовић и Нина Бадрић заблистале на догађају у Београду (ФОТО)

Дејан Ћирић

петак, 13. 09. 2019. у 15:20

СУСРЕТ НАЈБОЉИХ ГЛАСОВА БАЛКАНА: Александра Радовић и Нина Бадрић заблистале на догађају у Београду (ФОТО)
Певачице које годинама важе за највеће женске поп звезде региона одабрале су модне комбинације у којима су блистале у пуном сјају

Долазак Александре Радовић и Нине Бадрић на прославу магазина “Hello” изазвао је посебну пажњу јавности. Певачице које годинама важе за највеће женске поп звезде региона одабрале су модне комбинације у којима су блистале у пуном сјају! Ни једна, ни друга не могу се често видети на догађајима и градским дешавањима, због чега су њихове фотографије на друштвеним мрежама одушевиле фанове широм региона.

“Не одлазим често на градска дешавања, али би мој долазак на ову прославу могао да се протумачи као симболични почетак нове радне сезоне током које ћу одржати бројне концерте у региону, међу њима и концерт у Загребу у чувеној дворани “Лисински” 10. новембра. У плану је излазак и мог новог албума.” изјавила је Александра Радовић за Новости Онлине, која је овог лета одушевила публику синглом “Не волим те” који је постао велики радијски хит.

Прочитајте још - АЛЕКСАНДРА РАДОВИЋ: Радим на љубав, то једино знам (ВИДЕО)

Пред концерт у Загребу, посебну подршку пружила јој је колегиница Нина Бадрић:

“Не сумњам да нам Александра спрема магично вече у Загребу. Сви једва чекамо да је чујемо.” рекла је позната певачица.

Нина и Александра су до касно у ноћ уживале на забави, а своје фанове и пратиоце на друштвеним мрежама одушевиле су заједничким фотографијама, на којима су позирале у отменим модним комбинацијама.

Коментари (1)