КРАЈ ДУГОГОДИШЊЕ ВЕЗЕ: Ивана Шпановић раскинула са дечком

Новости Онлине

петак, 13. 09. 2019. у 11:20

КРАЈ ДУГОГОДИШЊЕ ВЕЗЕ: Ивана Шпановић раскинула са дечком

Ивана Шпановић Фото Инстаграм

Наша позната атлетичарка и њен дечко Владимир одлучили су да окончају љубавну романсу која је трајала више година

Наша позната атлетичарка Ивана Шпановић и њен дечко Владимир одлучили су да окончају љубавну романсу која је трајала више година, преносе медији. Ово је многе изненадило, с обзиром на то да се раније шушкало како Ивана и Владимир планирају да стану пред матичара имајући у виду да су у вези били 10 година.

Шпановићева је годинама и живела са својим дечком, а ове информације атлетичарка је потврдила домаћим медијима. Иначе, Ивана је често говорила за Владимира како јој је он највећа подршка у животу.

Прочитајте још - Ивана Шпановић: Годинама иста тортура и прича

Љубавна прича започела је пре скоро читаву деценију, у Зрењанину након завршених Олимпијских игара у Пекингу 2008. године. Срели су се у граду, а Ивана је била та која је одлучила да започну везу и то само једном СМС поруком.

Верили су се маја 2014. године, на Салашу 137. Ивана је прослављала 24. рођендан, али оно што није слутила је да ће јој дугогодишњи дечко Влада приредити велико изненађење. Док је свирала песма Мирослава Илића Божанствена жено, Иванин дечко је извадио прстен и питао атлетичарку да се уда за њега. Након што је добио потврдан одговор рођенданско славље се претворило у прославу веридбе која је трајала до ситних јутањих сати.

- Влада и ја дуго се забављамо па је веридба био логичан след догађаја. Он је старији од мене шест година, а зрелост коју обоје стичемо временом постала је нешто због чега га све више поштујем и волим. Предан је послу којим се бави, веома је амбициозан и разуме све оно што мене, као успешног спортисту, прати. Уживамо у свему што делимо и стварамо, па смо хтели на неки начин још више да учврстимо нашу везу. Не журимо с тим, али наше венчање биће интимно. Имам много идеја, али неке детаље ипак остављамо само за нас. Сигурно је да доброг расположења уз драге људе неће мањкати - рекла је прошле године за магазин "Глоси".

Фото Инстаграм

- Ми живимо заједно, имамо своје амбиције и планове. У сваком случају, ми функционишемо као да смо супружници, а венчање је ствар формалности - говорила је Ивана једном приликом.

- Мислим да је кључ успеха наше везе у томе што су нам карактери потпуно супротни. Ја сам јако брзоплета и исхитрено реагујем, што углавном правдам мојим младим годинама, а Владина предност је што је он искуснији од мене и што једноставно може да предвиди завршетак сваке ситуације у којој се налази. Увек је ту за мене да ми да прави савет. Ми одлично функционишемо и као пар и и као двоје људи који покушавају да створе нешто заједничко - изјавила је Ивана раније.

Када је потврдила информацију да је раскинула везу са Владимиром, Ивана је рекла и како ће са својим некадашњим дечком остати у пријатељским односима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (14)

Miroslav Dusic

13.09.2019. 12:26

Kao i u većinu brakova došlo do prezasićenosti i puca a jos kad nisu venčani jos brže !!!

Zigula37

13.09.2019. 13:31

to je super kao ostajemo prijatelji pa da ali raskid svakako nije nesto pozitivno vec bolno i te americke fore tipa ovako je jos bolje ne prosipajte ovde ....kako god dobro je da odgovara za oboje a da li je dobro pa nije.

Ićo

13.09.2019. 15:42

Mnogo dobro izgledaš Ivana, još si i uspješna, ko ne bi poželio da bude sa tobom, do kraja života!

Milutin

13.09.2019. 16:22

Mlada, atraktivna devojka..zamislite koliko nju "startuju" razni "spolovi" ...a i znate kako, terninzi, razna odricanja pred takmičenja+ razni suplementi...možda je i momak odlučio da nečeka kraj sezone i isporuku na kućnu adresu već otišao u neku samoposlugu... :) u ostalom..njihova stvar...