Цеца и Врањеш ескивирали Карлеушу

04. 09. 2019. у 22:17

Цеца и Врањеш ескивирали Карлеушу

Фото АТА Images

ЈК се сама појавила на два рочишта у Првом основном суду у Београду

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша имала је чак два заказана рочишта у Првом основном суду у Београду, у процесу против Светлане Ражнатовић и Огњена Врањеша, међутим, за разлику од ЈК, ни Цеца ни фудбалер се нису појавили пред лицем правде.

Две естрадне звезде требало је да се у 13 часова сретну на суду поводом спојених тужби које су обе поднеле на рачун међусобних увреда при покушају медијације, међутим, то се није десило. Ово је, такође, требало да буде мирење зараћених страна, али услед непојављивања Ражнатовићеве, све је потрајало само пет минута.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - РОБОТ ЛЕПОСАВА ПРОГОВОРИЛА И САД УЧИ СВЕ О УЧЕСНИЦИМА: 'Задруга 3' већ помера све границе

- Не желим да се помирим са Цецом - кратка и јасна била је Карлеуша, која је дошла у друштву адвоката и менаџера Зорана Бирташевића.

Друго суђење, од 14 часова, поводом тужбе коју је против Карлеуше поднео Огњен Врањеш због претњи преко "Фејсбука" после наводне секс-афере, потрајало је сат времена, иако ни фудбалер, попут Цеце, јуче није "изашао на црту" диви.

Како преноси Telegraf.rs, Јеленини адвокати рекли су у судници да данас свако има приступ друштвеним мрежама, да је то неограничени број корисника и да је било ко могао да се улогује и да објави оно што се окривљеној ставља на терет. Конкретно, мисли се на отворено писмо које се у јануару појавило на друштвеним мрежама, након што су испливале експлицитне фотографије које је JK, наводно, слала фудбалеру.

фото Н.Фифић

Врањешови адвокати изјавили су да остају при приложеним доказима и да предлажу да се у својству сведока саслушају уредници пет медија, наводећи да су они једини који могу да посведоче одакле су преузели информацију, те да би били захвални да одбрана приложи доказе да окривљена није починила дело за које се терети. Певачицини браниоци су, међутим, навели да такво испитивање није релевантно, а потом је Јелена рекла да против наведених предложених сведока води више од 100 процеса, кривичне поступке и да изражава сумњу у то да ће бити непристрасни.

Њен бранилац је додао да то одакле је преузета информација не доказује да је она то написала.

фото Т.Ћирић

ЈК УДАРИЛА ФОТО-РЕПОРТЕРА

КАРЛЕУШИН "дупли програм" у суду обележио је инцидент који је певачица направила, ударивши фото-репортера "Информера" Зорана Синка.

Фото АТА Images

У тренутку док је, као и његове бројне колеге, Синко радио свој посао, Карлеуша га је ударила у лице, уз коментар да треба да се склони како би она могла да прође. Редакција "Информера" је најавила да ће накнадно обавестити јавност о правним корацима које ће предузети против певачице.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације