Дејвид Гета заљуљао Буљарицу

С. Г.

уторак, 03. 09. 2019. у 06:26

Дејвид Гета заљуљао Буљарицу

Дејвид Гета / Фото Егзит тим

За три ноћи "Си денс" фестивал походило око 63.000 посетилаца из више од 40 земаља

ЧАК 63.000 посетилаца, из више од 40 земаља, продефиловало је током три ноћи кроз капије фестивала "Си денс" у Буљарици, а у недељу вече наступ француског мага Дејвида Гете остаће уписан у музичкој историји ових простора. Он је пред публиком од неколико генерација ређао највеће хитове, од новијих попут "Say my name", до химни као што су "Titanium", "When love takes over", хорски дочекиваних.

Прочитајте још - Фестивал "Си денс": Будву тресе ди-џеј елита

Прва два фестивалска дана, на главној бини наступили су Свен Ват, Ричи Хотин, Робин Шулц и Офенбах, као и регионална имена међу којима и водећи магови "Басивити колектива" - Сенидах, Куку$, Фокс, Хаже, Сурил, али и Дарко Рундек и "Екипа". Финале на "Нема спавања" бини било је врхунац три бесане ноћи на плажи поред плавог Јадрана, а планетарно вољени Немац Рекондајт донео је истинску музичку магију. Част да затвори фестивал припала је тренутно најтраженијем извођачу са наших простора Тијани Т.

Министар туризма Црне Горе Павле Радуловић је рекао да је овогодишњи "Си денс" показао да је пун погодак и да много значи за продужетак туристичке сезоне на овом делу Јадрана.

Рекондајт / Фото Егзит тим


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације