ИЛДИН И ЕМИРОВ ДУЕТ РАСПЛАКАО СВАТОВЕ: Погледајте како су Шабанова наследница и наследник покидали

Новости онлине

28. 08. 2019. у 12:22

ИЛДИН И ЕМИРОВ ДУЕТ РАСПЛАКАО СВАТОВЕ: Погледајте како су Шабанова наследница и наследник покидали
Двоје певача укрстили су гласове на весељу који је домаћин Срба Милошевић приредио поводом свадбе свог сина Дениса и снахе Драге, али и првог рођендана унука
Жал за Шабаном Шаулићем, који је трагично преминуо пре нешто више од шест месеци, никада неће проћи, али успомену на њега чувају његова наследница, ћерка Илда, али и Емир Хабибовић, кога је краљ народне музике звао својим наследником.


Управо ово двоје певача укрстили су гласове на весељу који је домаћин Срба Милошевић приредио поводом свадбе свог сина Дениса и снахе Драге, али и првог рођендана унука. По његовој жељи, специјална гошћа била је управо Илда Шаулић, док је Хабибовић био неизбежан, као један од најтраженијих певача на слављима овог типа.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ИЛДА ШАУЛИЋ ПРВИ ПУТ У ЈАВНОСТИ ПОСЛЕ СМРТИ ОЦА: Певачица скинула црнину, коначно има осмех на лицу (ФОТО)


Илда и Емир певали су и своје и Шабанове песме, а сватове су посебно разгалили, али и расплакали дуетом “Не окрећи се, кћери”, коју је покојни фолк великан снимио управо са својом мезимицом. Емир је снимак на коме пева са Илдом окачио на свој Инстаграм профил, и за кратко време добио велики број лајкова.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације