БОЖАНСТВЕНА фигура као резултат посвећености здравом животу, посвећености физичком изгледу уз бројна одрицања или једноставно - генетика? Поједине српске глумице, певачице, креаторке и друге познате личности маме уздахе својим добрим изгледом и идеалним одевним комбинацијама чак и у седмој деценији, а не либе се ни да своје тело покажу на плажама током летњих периода.

Глумица Даница Максимовић (67) недавно је распламсала друштвене мреже и медије објавом фотографија са плаже на Црногорском приморју, где се тренутно одмара. На фотографијама плени својим добрим изгледом и извајаним телом, на коме се не могу очитати њене године. Као рецепт за свој физички изглед она издваја пре свега здрав дух, редовно тренирање духа и тела, фолклор, коме је посвећена целог живота, пилатес са лоптама, конопцима...

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ИЛДИН И ЕМИРОВ ДУЕТ РАСПЛАКАО СВАТОВЕ: Погледајте како су Шабанова наследница и наследник покидали

Певачица Неда Украден (68), која посебно истиче своју улогу баке, неретко мами уздахе својим добрим изгледом на плажама широм света. Неда истиче и да поносно носи своје године, као и да је за њен изглед заслужан здрав живот и редовна физичка активност. Својевремено, ова певачица је истицала и да је на њој све природно, те да за њен изглед није заслужна пластична хирургија већ редовни естетски третмани, попут радиоталаса, масажа, неге лице и тела.

Водитељка и славна лото девојка Сузана Манчић (63) често своје пратиоце обрадује неком фотографијом, на којој њена фигура изгледа беспрекорно. Како је и својеврмено истицала ова водитељка, за савршену фигуру у великој мери може да захвали генетици.

Српска креаторка Верица Ракочевић (71) са поносом истиче своје године, али њен физички изглед у осмој деценији редовно је на мети позитивних коментара и одушевљења. Она истиче да је за њен надалеко хваљен физички изглед у трећем добу заслужна енергија, (млађи) муж.


Даница Максимовић (67)

Неда Украден (68)

Сузана Манчић (63)

Верица Ракочевић (71)