ЂИНА ИЗ СРЕЋНИХ ЉУДИ О ГУБИТКУ МУЖА: Не желим да ова бол прође

Novosti online

петак, 23. 08. 2019. у 20:21

ЂИНА ИЗ СРЕЋНИХ ЉУДИ О ГУБИТКУ МУЖА: Не желим да ова бол прође

Фото В. Данилов

Глумици Југослави Драшковић (50), коју знамо по улози Ђине Голубовић у серији "Срећни људи", преминуо је почетком јула супруг Зоран Цветановић
Глумици Југослави Драшковић (50), коју знамо по улози Ђине Голубовић у серији "Срећни људи", преминуо је почетком јула супруг Зоран Цветановић, власник филмске куће "Арт Виста". У емотивном интервјуу за часопис "Hello", Југослава се присетила се заједничких тренутака са супругом, којег је упознала 1994. године.

- Стално подвлачимо црте и сабирамо шта смо урадили, питамо се који је наш задатак на планети, а ја сам, тек кад је Зоран отишао, схватила да је мој био да заједно корачамо кроз живот. Он живи у свима нама, толико је трага оставио. Када ме теше да ће све проћи, па и ова бол, буним се јер не желим да прође. Зашто да прође? Треба да буде ту и да боли - рекла је Југослава.

Драшковићева је открила да су она и Зоран живели у истој згради и да су се сусретали свакодневно.

- После ми је рекао - Боже, како лепа девојка, а како ружне ципеле има. Волела сам паткасту обућу са коцкастом петом - истиче Југослава, која се удала за Зорана 1995. године, а наредне године је родила ћерку Машу:

- Да је жив, сигурно би имао још милион пројеката и трудио се да их реализује, иако ми се недавно пожалио да се малчице уморио. Једном ми је у штали рекао - Сад ћемо моја баба и ја у пензију, па на чамац. Али, болест не бира - рекла је Јуоглсава, која је открила да често сања свог мужа, па је испричала једну причу:

- Тата је на Кошутњаку изгубио кључ и веома се потресао јер је то био Зоранов кључ. Седам дана смо га тражили, а онда ме је једног јутра пробудио Зоранов глас - прича Југослава и наставља:

- Пошла сам до клупе да седнем и да сачекам другарицу, али сам заобишла најближу и упутила се ка једној удаљенијој. На њој је био кључ, сијао се, иако је оног дана кад га је тата изгубио падала киша. Вриснула сам, истовремено сам и плакала и смејала се, а све што се десило схватила сам као Зоранову поруку да је све доборо и да ће тако бити и убудуће - закључила је Југослава.