НАДА ОБРИЋ ТРЕЋИ ПУТ ОПЕРИСАЛА РАК: Обратите пажњу на ове знакове, певачица је открила детаље

Novosti online

петак, 23. 08. 2019. у 17:51

НАДА ОБРИЋ ТРЕЋИ ПУТ ОПЕРИСАЛА РАК: Обратите пажњу на ове знакове, певачица је открила детаље

Нада Обрић Antonio Ahel/ ATA Images

Певачица Нада Обрић оперисана је 20. августа од рака бешике и ово је њена трећа борба са опаком болешћу
Певачица Нада Обрић оперисана је 20. августа од рака бешике и ово је њена трећа борба са опаком болешћу, а само дан након операције легендарна певачица открила је све детаље болести.

Нада је у болници расположена и одлично изгледа упркос свему, а рекла је да се добро осећа и да се нада да неће доћи и до четвртог пута.

- Све је прошло добро. Тече све како треба и гурамо даље. Ваљда сам се и Богу одужила, ваљда неће и четвтри пут - рекла је Нада.

- Имала сам притисак на бешику, мислила сам или је нека прехлада или бактерија. Крварила сам у мокраћи, па је ћерка приметила док смо биле на мору заједно. Дошла сам кући и приметила исто, и одмах отишла да извадим и крв и мокраћу и све је било уредно... Међутим, кога су змије једном уједале и гуштера се боји - испричала је Нада и додала да је потом контактирала лекара који јој је и кућни пријатељ, који је након претрага и видео тумор те јој одмах заказао операцију.

- Имала сам срећу, нисам била лења. Проблем је код таквих симптома што људи мисле да је прехлада или бактерија у питању, и да ће само проћи. Престане крварење, али им се следеће године то исто појави, дају мокраћу и крв на анализу и све буде у реду, и тако после буде касно. Ја стално апелујем на људе, болест није срамота, то свакога сваки дан може да стигне.

- Организам вам сваки пут да знак. И Бог и организам. И само то треба пратити и не одлагати. Сви негде журимо, све нам је прече него ми себи - рекла је певачица.

Нада је први пут оперисана 1999. године, када је инстинктивно претпоставила да нешто није у реду, иако је, како каже, тада била најздравија на свету.

- Рекла сам деци да ми није добро, они су се успаничили јер се то ретко од мене може чути. Нисам знала од ког доктора да кренем, где да идем, отишла сам код гинеколога и тако је све почело - присетила се певачица, којој је отац умро од карцинома плућа и прошла је тежак период са њим током његове борбе.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације