Београдска филхармонија на Ушћу 7. септембра

Танјуг

22. 08. 2019. у 22:41

Београдска филхармонија на Ушћу 7. септембра

Фото Н. Фифић

Концерт на отвореном, два пута одлаган због неповољних временских прилика, Београдска филхармонија ће одржати 7. септембра када ће извести "Дизни Фантазију"
Концерт на отвореном, два пута одлаган због неповољних временских прилика, Београдска филхармонија ће одржати 7. септембра када ће извести "Дизни Фантазију".


Локација концерта је, како је навадено у саопштењу, незнатно измењена те ће се традиционални филхармонијски пикник овога пута одржати "прекопута", односно на Ушћу (Нови Београд, блок 14), под диригентском палицом сталног гостујућег диригента Данијела Рајскина.


"Сви оправдани и рационални разлози су били недовољни да нас утеше због временских (не)прилика које су нас два пута омеле да поклонимо публици најлепши музичко-анимирани спектакл свих времена. Зато се сада, надамо трећој срећи и ведром септембарском небу. Молио бих све који упражњавају додолске ритуале да се у наредно време суздрже од практиковања истих, а Београдска филхармонија вам обећава незабораван спектакл за све генерације", поручује Иван Тасовац, директор Београдске филхармоније.


"Дизни Фантазију" уживо нестрпљиво ишчекују бројни фанови из целе земље и региона будући да се ова сензационална продукција изводи први пут на нашим просторима. Музичари Београдске филхармоније свираће чувене нумере класичне музике испод великог екрана на коме ће се приказивати компилација оригиналног филма "Фантазија", ремек-дела Волта Дизнија из 1940, и филма "Фантазија 2000", званично никада приказаног на нашим просторима.


Концерт је као и до сада бесплатан и намењен је свим генерацијама.


Почетак је заказан тачно за 20 часова, а капије за пикник биће отворене три сата раније.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације