Балканика и Аца Лукас направили праву фешту

Д. Ристић

20. 08. 2019. у 19:54

Балканика и Аца Лукас направили праву фешту

Фото Г. Митић Фото АТА Images

Ова манифестација недалеко од тромеђе Србије, Бугарске и Северне Македоније окупља све више посетилаца жељних добре забаве

КОНЦЕРТИМА "Балканике" и Аце Лукаса у Козјем Долу код Трговишта, на дан Преображења Господњег, завршена је традиционална манифестација "Дани Преображења".

Ова манифестација недалеко од тромеђе Србије, Бугарске и Северне Македоније окупља све више посетилаца жељних добре забаве. Тако су ове године тродневни "Дани Преображења" привукли рекордни број публике, а последње вече је пратило више од 5.000 људи. Било је посетилаца са југа Србије, али и из суседне Бугарске и Северне Македоније.

Прочитајте још - Лукас и "Балканика" за крај

Манифестација је отворена у суботу, када су на централној бини наступили трубачки оркестри, Мики Мећава, Немања Анђеловић, Јелена и "Терапија бенд", затим "Министарке", као и "Радијација 017 бенд". Друге вечери, у недељу, уз мото скуп, посетиоцима су свирали врањски рокери "Џоли Џампер" и нишка "Галија".

Забава у понедељак је почела уз фолклораше, а наставила се у жестоком ритму. Концерт Сање Илића и "Балканике" разгалио је многобројне посетиоце који су одушевљено испратили наступ Аце Лукаса. Свечано затварање овогодишњих "Дана Преображења" означено је великим ватрометом над Козјим Долом.

Организатор манифестације је општина Трговиште у сарадњи са Сталном радном групом за регионални рурални развој у југоисточној Европи и уз финансијску подршку Европске уније.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације