НАСТАВАК САГЕ ЖИГОСАНИ У РЕКЕТУ: Нови ликови и стари сукоби

М. Јунгић Милошевић

уторак, 20. 08. 2019. у 13:41

НАСТАВАК САГЕ ЖИГОСАНИ У РЕКЕТУ: Нови ликови и стари сукоби

Оливера Бацић у улози Татјане Фото Приватна архива

Снимање окупило стару глумачку и редитељску екипу. Емитовање почетком идуће године

СНИМАЊЕ наставка популарне серије "Жигосани у рекету", продуцента Драгана Бјелогрлића и редитеља Данила Бећковића, окупило је стару глумачку и редитељску екипу. Међутим, ту су и нови ликови, а један од њих тумачи млада глумица Оливера Бацић, коју смо већ запазили као Јелу у серији "Комшије".

- Играм младу, амбициозну новинарку Татјану која стиже у редакцију таблоида и делићу кадар са Ђорђем Стојковићем. Велико ми је задовољство што сам део екипе и дивно ми је на сету - одушевљена је Бацићева, која нам је открила и да ће се серија емитовати почетком идуће године.

Од глумца Небојше Дугалића, који игра кошаркашког менаџера Воју Тодоровића, сазнали смо да ће у наставку серије бити нових, занимљивих обрта и узбуђења. На питање хоће ли Воја, у другој сезони, имати више контаката са бившом супругом Весном, коју игра Милица Зарић, глумац каже:

- Сценарио је још у изради, тако да не знам, вероватно хоће, али не знам колико - каже Дугалић.

Прочитајте још -"Жигосани у рекету" добијају наставак

Глумица Миона Марковић, која тумачи лик опасне, промискуитетне младе новинарке Анамарије, ћерке власника таблоида Милована Зечевића, сматра да је нова сезона још занимљивија од прве.

- Друга сезона ми делује још лепша и боља, а има нових ликова. Што се моје Анамарије тиче, она је већ постала права татина ћера и наставља тим путем, а много тога узбудљивог ће јој се још дешавати - објашњава Марковићева, а њен колега Ђорђе Стојковић, који игра младог новинара Жаркића, каже да ће његов лик да еволуира.

- Мало ће да напредује, добиће нову позицију, не само у пословном смислу, а остало не смем да откривам - тајанствен је Стојковић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)