НА гала-журки уприличеној у суботу поводом прославе 41. рођендана естрадне звезде Јелене Карлеуше, окупиле су се многи припадници српског џет-сета. Мада је дан раније објавила тужну поруку на "Инстаграму", уз фотографију из детињства са мајком Дивном без које први пут обележава диван дан, Јелена је видно расположена дочекивала госте у једном елитном београдском ресторану.

Ексцентрична певачица овог пута одлучила је да се појави у несвакидашњем издању у којем подсећа на цртани лик Штрумфету. Бела хаљиница откривала је бујно Карлеушино попрсје, док се њена плава коса вијорила на ветру.

Прочитајте још: ЈК РАЗНЕЖИЛА ПРАТИОЦЕ НА "ИНСТАГРАМУ": Први рођендан без Дивне

Певачица је вече провела у друштву супруга фудбалера Душка Тошића и њихових наследница Атине и Нике, а многе познате личности дошле су да увеличају ово славље. Међу званицама биле су Јеленине другарице и колегинице Дара Бубамара, Мира Шкорић, Ана Бекута, као и Соња Вуксановић, бивша супруга Аце Лукаса са којим је Карлеуша пре неколико дана жустром расправом на друштвеним мрежама раскинула пријатељство. Осим најлепших жеља, Јелена је за рођендан од супруга Душка добила и луксузну јахту у вредности од 800.000 евра. Ова "морска неман" дуга је 26 метара, има четири кабине, три купатила и кућни биоскоп. Широко!