Јелена Томашевић освојила Москву

Дејан Ћирић

18. 08. 2019. у 20:30

Јелена Томашевић освојила Москву

Фото: Свајтослав Мајер

Јелена Томашевић је на позив Министарства одбране Руске Федерације наступила на спектакуларној свечаној церемонији затварања петих “Армијских међународних игара”, у парку „Патриот“, у Москви
Јелена Томашевић је на позив Министарства одбране Руске Федерације наступила на спектакуларној свечаној церемонији затварања петих “Армијских међународних игара”, у парку „Патриот“, у Москви, пред највишим представницима руског државног врха.

На величанственој церемонији, једна од наших најбољих певачица извела је своју нумеру “Оро”, као и песму “Ћелавјек беспакојнога шастја”, славног руског певача Јосифа Кобзона, кога су још звали и совјетски Синатра. Ова песма је посвећена свим неустрашивим борцима за правду, који су обележили руску историју.

Прочитајте још: ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЋ И ИВАН БОСИЉЧИЋ: Чаробна руска бајка (ФОТО)

У предивној, елегантној белој хаљини, Јелена је блистала на сцени, у пратњи чувеног руског ансамбла “Александров”.

Фото: Свајтослав Мајер

“Овај наступ је за мене био предивно искуство и велика част. Уживала сам у сваком тренутку, како на сцени, тако и ван ње. Упознала сам изузетне људе и колеге. Публика је била фантастична, а атмосфера неописива. Надам се да ћу имати прилике да и у будућности наступам у Русији, јер сам гостопримљивост, љубазност и искрену добродошлицу осећала на сваком кораку - каже Јелена за Новости Online.

Фото: Свајтослав Мајер


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације