Аца Лукас упустио се у рат са донедавном пријатељицом Јеленом Карлеушом која је на Инстаграму брутално испрозивала Светлану Цецу Ражнатовић и њену децу.

Јелена је прозвала прво све који су дошли на рођенданску журку, а пошто јој је Лукас одбрусио, поново се ЈК огласила тражећи да јој се Ацо извини и ударајући најниже на Цецину ћерку Анастасију, називајући је мутавом згаженом мачком. Наиме, Карлеуша је на друштвеној мрежи поткачила бизнисмена Драгослава Илића који је у Србију дошао како би прославио рођендан, а одмах јој је на исти начин одбрусио Аца Лукас, који је присуствовао слављу.

"Извини, Русијо што је ова самозвана "генијалка" себе упоредила са тобом! Одувек си била нереална и то није ништа ново! Да хоћу да кренем на тебе, не би ми требала бицикла, јер такве примерке, као што си ти, сређујем у ходу! Твоја немоћ, и твој бес се види у твом одговору (додуше не знам ко те је шта питао, да би одговарала)! Елем, ја сам стао пре свега иза себе и свих осталих људи, које ничим изазвана вређаш, а да не знаш ни зашто! Пишеш у неким “шифрама“, мислећи да ћеш тако бити интересантна! Очигледно ти нешто фали", написао је у својој преписци Лукас, па додао да не мисли да вређа он њу, али да неће дозволити да било ко вређа његове пријатеље.

"Немам намеру да те вређам, али не дозвољавам да ико сере по мени и по мојим пријатељима, исто као што сам, а није било тако давно, стао у твоју одбрану, када си, госпођо, са мозгом од 300 на сат, цвилела као Дамјанов ЗЕЛЕНКО, јер је неко са мозгом од 3 на сат, успео да доскочи твом турбо мозгу па ти се усрао у живот!
View this post on Instagram

IZVINI, IZVINI, IZVINI, RUSIJO.... što je ova samozvana“ genijalka“ , sebe uporedila sa TOBOM! Oduvek si bila NEREALNA, i to nije ništa novo! Da hoću da krenem na tebe, ne bi mi trebala bicikla, jer takve primerke, kao što si ti, sredjujem u HODU! Tvoja nemoć, i tvoj bes se vidi u tvom odgovoru (doduše ne znam ko te je šta pitao, da bi odgovarala)! Elem, ja sam stao pre svega iza sebe, i svih ostalih ljudi, koje ničim izazvana vredjaš, a da ne znaš ni zašto! Pišeš u nekim “šiframa“, misleći da ćeš tako biti interesantna! Očigledno ti nešto fali! Ja tebe u svojoj objavi nisam vredjao, kao ti mene sada! Zašto misliš da su društvene mreže samo za tebe stvorene, i da samo ti imaš pravo da sereš po instagramu, i da sereš stalno po nekome! E VIDIŠ DODJE MOMENAT I ZA KONTRA SMER! Ponavljam, ja tebe nemam nameru da vredjam, ali ne dozvoljavam da iko sere po meni i po mojim prijateljima, isto kao što sam, a nije bilo tako davno, STAO U TVOJU ODBRANU, KADA SI, gospodjo, SA MOZGOM OD 300 na sat, cvilela kao damjanov ZELENKO, jer je neko sa mozgom od 3 na sat, uspeo da doskoči tvom TURBO MOZGU, PA TI SE USRAO U ŽIVOT...... Znaš već kako! DAKLE, pusti mene, I POČNI DA UPOTREBLJAVAŠ TAJ TVOJ GENIJALNI MOZAK TAKO, DA NE MORAŠ SVAKIH POLA GODINE DA PREŽIVLJAVAŠ TRAUME ZA KOJE SI SAMA KRIVA! I PRESTANI DA VREDJAŠ SVE OKOLO, JER SI ZAISTA SMEŠNA! A BIĆU I KONKRETAN: KADA SAM STAO IZA TEBE U TVOM SRANJU SA VRANJEŠOM, NI CECA NITI BILO KO MI NIJE REKAO NISTA LOŠE, ZATO ŠTO SAM TO URADIO! I JA BIH TO URADIO PONOVO! ALI ĆU TI REĆI I OVO: RUŽNO JE, BEDNO JE, i JADNO JE, VREDJATI DECU, NEČIJU DECU, TAKO RUŽNO I BEZOČNO, KAO ŠTO TI VREDJAŠ CECINU DECU! TREBA DA TE BUDE SRAMOTA! SAD SI SE OPET “razgoropadila” POŠTO MISLIS DA SI JAKA! PA DOBRO “ RUSIJO “ostani u tom ubedjenju, dodaj gas TOM TVOM GENIJALNOM MOZGU, (recimo sada neka radi 350 na sat), ali promeni smer kretanja! UŠLA SI U JEDNOSMERNU! zakucaćeš se u nešto što možda ide 20 na sat, pa ćeš da najebeš! A JA ĆU SVOJOM BICIKLOM DA NASTAVIM..... PA MOŽDA OBIDJEM I CELU RUSIJU..... BICIKLOM! O KAKVIM KRIMINALCIMA TI PIŠEŠ I PRIČAŠ, kada ih niko u svom “LJUBAVNOM CV - ju", NEMA VIŠE OD TEBE! Hoćeš da nabrajam... ? Fuj!!!

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) onДакле, пусти мене, и почни да употребљаваш тај твој генијални мозак тако, да не мораш сваких пола године да преживљаваш трауме за које си сама крива! И престани да вређаш све около, јер си заиста смешна! А бићу и конкретан: када сам стао иза тебе у твом срању са Врањешом, ни Цеца нити било ко ми није рекао ниста лоше, зато што сам то урадио! И ја бих то урадио поново! Али ћу ти рећи и ово: ружно је, бедно је, и јадно је, вређати децу, нечију децу, тако ружно и безочно, као што ти вређаш Цецину децу! Треба да те буде срамота! Сад си се опет “разгоропадила” пошто мислиш да си јака! Па добро “ Русијо “остани у том убеђењу, додај гас том твом генијалном мозгу, (рецимо сада нека ради 350 на сат), али промени смер кретања! Ушла си у једносмерну! Закуцаћеш се у нешто што можда иде 20 на сат, па ћеш да најебеш! А ја ћу својом бициклом да наставим..... Па можда обиђем и целу Русију..... Бициклом! О каквим криминалцима ти пишеш и причаш, када их нико у свом “љубавном цв - ју", нема више од тебе! Хоћеш да набрајам... ? Фуј!!!