БУКТИ РАТ НА ЕСТРАДИ:Карлеуша: Наркомани и ку*ве ти нису пријатељи; Лукас: Ти си највећи љубитељ банана

Novosti online

среда, 14. 08. 2019. у 16:35

БУКТИ РАТ НА ЕСТРАДИ:Карлеуша: Наркомани и ку*ве ти нису пријатељи;  Лукас: Ти си највећи љубитељ банана

Фото И.Маринковић / Н.Скендерија

Анастасија Ражнатовић (21) први пут је прокоментарисала било шта што се тиче Јелене Карлеуше (40), а реч је о објави на Инстаграму у којој Аца Лукас (50) жестоко "ударио" по колегиници
Анастасија Ражнатовић (21) први пут је прокоментарисала било шта што се тиче Јелене Карлеуше (40), а реч је о објави на Инстаграму у којој Аца Лукас (50) жестоко "ударио" по колегиници.

Наиме, Лукас је реаговао на објаву у којој Јелена коментарише јавно истицање рођендана бизнисмена из Србије Драгослава Илића, као и његове госте и певачице, међу којима је била и Анастасија.

- Само у банана држави Србији можете прочитати хвалоспеве о наркодилерима и криминалцима, те романтичне текстове о њима, певачицама које им певају на рођенданима и свадбама, шта су јели и шта пили... Све док се најгори шљам промовише у "бизнисмене, елиту и господу" образовани млади људи ће бежати одавде главом без обзира - написала је Јелена.

Иако није споменула Лукаса, он јој је одговорио, и то јавно.

- Не знам зашто се неке "персоне" буне и помињу банана државе, када су баш оне управо највећи љубитељи "банана"! Јецо, између осталих и ја сам гост на рођендану код мог друга и врло успешног бизнисмена, и трговца нафтом која, колико ја знам, није забрањена за продају и трговину! А и за корисћење! Или можда твој ауто иде на зејтин - почео је Лукас.

- Када те браним, знам зашто то радим, а ти би требало да обратиш пажњу када испољаваш своје фрустрације у односу на одређене особе, јер испадаш веома контрадикторна. Када се само сетим колико си ти у животу имала контаката и то веома присних, са људима које сада описујеш и покушаваш да ставиш у групу где не припадају! - наставио је.

- Држи се ти ове банана државе, јер само још овде могу да трпе твоје испаде и будалаштине које све чешће, ничим изазвана, правиш. П.С. да сам знао да ће те то баш овако погодити, рекао бих мом пријатељу да и тебе позове на прославу рођендана! Врло добро знаш да мрзим неправду, и то си осетила и на својој кожи, када сам био један од ретких који је стао у твоју одбрану! Сада си претерала све мере и границе! Јед, сујета и љубомора су оно што људе чини да буду лоши! А и смешни! - закључио је Лукас.

Његову објаву Анастасија је прокоментарисала ставивши емотиконе - аплауз, ватра и смајли који плаче од смеха.
Аца Лукас Анастасија Ражнатовић, Јелена Карлеуша

Иначе, на Ацину објаву Јелена му је одговорила следећом поруком.

Такође, јавно објављеном.


- Одакле ти идеја друже да ми исе обраћаш преко Инстаграма?! Имаш мој број ако те је нешто толико заболело (?!). Или си морао јавно да докажеш лојалност за пар литара те "нафте" из Венецуеле на коју ти радиш - почела је Јелена, уз неколико смајлија који плачу од смеха.

- Ко тебе дира?! Је*ем ти твоју карактерну црту када нападаш јединог правог пријатеља ког имаш. Наркодилери и те ку*ве ти нису пријатељи. Они ти никада неће рећи истину у лице као ја. Они те тапшу по рамену, а иза леђа ти говоре најгоре док сипаш ту нафту у резероар. Али твој избор - наставила је.

- Види, ја ти нисам другарица сељанка да не знам да одговорим, мени мозак и без нафте ради 300 на сат. Где ћеш бре бициклом на Русију? Очекујем као и увек твоје извињење и да ти овако нешто више никада није пало на памет - даље је написала Јелена.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (20)

IMAJU LI NOVOSTI NESTO PAMETNIJE DA PISU

14.08.2019. 16:52

AKO NEMATE, onda nemojte ni o sljamu pisat, citaoci su prezasiceni tom bagrom.

Savana

14.08.2019. 17:07

jeco pojesce te zloba i sujeta. dzaba ti sve sto radis kad nikad neces biti c od cece. a budi realna pa priznaj da ti nije bilo vranjesa i onog mladeza haha niko za tebe ne bi cuo.

Gloria S.

14.08.2019. 17:24

Kad je u pravu u pravu je.Ne volim je ali u ovom slucaju je u pravu.Lukas se osetio prozvanim?Ko zna zasto...

vladimir

14.08.2019. 17:26

Ne znam odakle ovoj "plavuši" toliko para, kada jedva napuni rečni splav ali drskost, pokvarenost, nadobudnost i licemerje je izgleda porodična tradicija, u karakteru loših navika! Kada kažem porodičnih, iskren sa i tačan - nije mogla ni da dobije bolje vaspitanje! Urednici znaju na koga mislim, a čitaoci ..... da ne rizikujem i ovu "jedva dotaknutu" informaciju! Što se tiče "banane" države - tata je bio u svom vremenu - bez kore!

Petar

14.08.2019. 17:31

Pa najsocnija rasprava je kad "prijatelji" pocnu da iznose prljavi ves na svijetlo dana. Zalosno je sto su danasnjoj omladini idoli ovo dvoje i njima slicni. A estrada je puna takvih, koji dugove za drogu otplacuju koncertima, varaju supruznike na ocigled djece, nose nakit iz trezora vukovarske banke, salju porno slike. Ma sljam do sljama, a mladost zaludjena njima. Ali dobre su ovakve prepiske bar se sazna u stvari ko su i sta su.

Goran Ilic

14.08.2019. 18:06

Da, da Karleuša je ovoga puta pogodila u centar. Promocije smeća, narko dilera, narkomana, kurvi, starleta, ubica i njima sličnih u elitu, uspešne ljude, najbolje roditelje i supružnike u Srbiji se dešavaju već tridesetak godina. Posledica toga je svake godine 40 000 stanovnika manje u Srbiji. Političari svih boja od 1990. god. do danas, to je vaših glava i ruku delo. Alal vera i svaka čast.