Анастасија Ражнатовић (21) први пут је прокоментарисала било шта што се тиче Јелене Карлеуше (40), а реч је о објави на Инстаграму у којој Аца Лукас (50) жестоко "ударио" по колегиници.

Наиме, Лукас је реаговао на објаву у којој Јелена коментарише јавно истицање рођендана бизнисмена из Србије Драгослава Илића, као и његове госте и певачице, међу којима је била и Анастасија.

- Само у банана држави Србији можете прочитати хвалоспеве о наркодилерима и криминалцима, те романтичне текстове о њима, певачицама које им певају на рођенданима и свадбама, шта су јели и шта пили... Све док се најгори шљам промовише у "бизнисмене, елиту и господу" образовани млади људи ће бежати одавде главом без обзира - написала је Јелена.

Иако није споменула Лукаса, он јој је одговорио, и то јавно.

- Не знам зашто се неке "персоне" буне и помињу банана државе, када су баш оне управо највећи љубитељи "банана"! Јецо, између осталих и ја сам гост на рођендану код мог друга и врло успешног бизнисмена, и трговца нафтом која, колико ја знам, није забрањена за продају и трговину! А и за корисћење! Или можда твој ауто иде на зејтин - почео је Лукас.

- Када те браним, знам зашто то радим, а ти би требало да обратиш пажњу када испољаваш своје фрустрације у односу на одређене особе, јер испадаш веома контрадикторна. Када се само сетим колико си ти у животу имала контаката и то веома присних, са људима које сада описујеш и покушаваш да ставиш у групу где не припадају! - наставио је.

- Држи се ти ове банана државе, јер само још овде могу да трпе твоје испаде и будалаштине које све чешће, ничим изазвана, правиш. П.С. да сам знао да ће те то баш овако погодити, рекао бих мом пријатељу да и тебе позове на прославу рођендана! Врло добро знаш да мрзим неправду, и то си осетила и на својој кожи, када сам био један од ретких који је стао у твоју одбрану! Сада си претерала све мере и границе! Јед, сујета и љубомора су оно што људе чини да буду лоши! А и смешни! - закључио је Лукас.

Његову објаву Анастасија је прокоментарисала ставивши емотиконе - аплауз, ватра и смајли који плаче од смеха.
Аца Лукас Анастасија Ражнатовић, Јелена Карлеуша

Иначе, на Ацину објаву Јелена му је одговорила следећом поруком.

Такође, јавно објављеном.


- Одакле ти идеја друже да ми исе обраћаш преко Инстаграма?! Имаш мој број ако те је нешто толико заболело (?!). Или си морао јавно да докажеш лојалност за пар литара те "нафте" из Венецуеле на коју ти радиш - почела је Јелена, уз неколико смајлија који плачу од смеха.

- Ко тебе дира?! Је*ем ти твоју карактерну црту када нападаш јединог правог пријатеља ког имаш. Наркодилери и те ку*ве ти нису пријатељи. Они ти никада неће рећи истину у лице као ја. Они те тапшу по рамену, а иза леђа ти говоре најгоре док сипаш ту нафту у резероар. Али твој избор - наставила је.

- Види, ја ти нисам другарица сељанка да не знам да одговорим, мени мозак и без нафте ради 300 на сат. Где ћеш бре бициклом на Русију? Очекујем као и увек твоје извињење и да ти овако нешто више никада није пало на памет - даље је написала Јелена.