Измењен музички програм 17. Belgrade Beer Fest-а (ФОТО)

Новости онлине

среда, 14. 08. 2019. у 12:05

Измењен музички програм 17. Belgrade Beer Fest-а (ФОТО)

Илустрација; Фото: Н.Скендерија

Термин 17. Belgrade Beer Fest-а је, због најављених временских непогода за среду 14. августа, промењен, тако да ће фестивал бити одржан од 15. до 19. августа, због чега је дошло и до измена у музичком програму
Термин 17. Belgrade Beer Fest-а је, због најављених временских непогода за среду 14. августа, промењен, тако да ће фестивал бити одржан од 15. до 19. августа, због чега је дошло и до измена у музичком програму.


Распоред концерата који су најављени за петак, суботу и недељу остаће непромењен, док ће у четвртак наступити следећи бендови Дејан Цукић, Артан Лили, Кербер, YUГрупа и Eyesburn. Уз велике напоре, с обзиром да је у питању преко 100 извођача, организатори су успели да договоре да музички спектакл Rockопера, која је била планирана за отварање фестивала, затвори фестивал у понедељак 19. августа. Тог дана наступиће и Марко Луис, Ајс Нигрутин ftТимбе, Мајке и ККН. Програм са преостале три бине, који је био планиран за среду, биће одржан у понедељак.

Најављени концерт највеће звезде овогодишњег фестивала Џонија Мара, нажалост, неће бити одржан због његових раније заказаних наступа. Међутим, због великог интересовања публике, организатори се труде да обезбеде нови термин за његов први београдски концерт током јесени.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Олуја одложила "Беер Фест", почиње 15. августа


Према најавама РХМЗ-а, наредних дана неће бити падавина, тако да се надамо да ће стотине хиљада посетилаца уживати у сјајним бесплатним концертима, који ће за пет дана бити одржани на Ушћу, као и у фестивалима Music Week и Ноћ музике, који ће до краја августа бити одржани у оквиру Cloud фестивалске платформе.


Фото: Belgrade Beer Fest

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације