Mountain Music Fest,  jедан од најлепших планинско-музичких фестивала у овом делу Европе, под слоганом Срце куца јако, своје четврто издање на Дивчибарама представиће први пут у два дана – 16. и 17. августа 2019. године. Баш као и прошлих година, разноврстан програм за све узрасте, у неодољивом амбијенту шуме и ски стазе, осим квалитетног звука нуди и бројне пропратне садржаје - авантуристичке, уметничке, културне, едукативне и дечије.

У зеленом амфитеатру ски стазе, 17. августа зачуће се еклектични звук групе Елементал и култна београдска рок група Плејбој, као и карактеристични “роотс реггае” звуци Килло Килло банде. Лоуп Гароу оживеће дух Њу Орлеанса, а седморица Француза окупљених у Функиндустрy ће у оквиру своје турнеје 2019. свратити и на Дивчибаре са одличним рнб/соул освежењем. На Буква стејџу ће се овог лета наступити Трио Елеганција са гyпсy сwинг звуком, а прво вече фестивала, 16. август резервисан је за Буч Кесиди и Љубичице, који ће својим рокенрол и електро-блуз издањима раздрмати публику. У суботу ће се, дубоко у Чудесној шуми зачути миксеви јазза, соула, функа, диско, хип-хопа, рнба и хауса које ће са винила током дана пуштати чувени ДЈ Ирон и момци из Wхите Цитy Соул-а.

Осим сјајне музике, посетиоци свих узраста ће током целог дана моћи да се забаве и уживају у пријатној температури хлада Чудесне шуме. Храбре малишане, као и прошлих година, чека Авантура парк и ЗипЛине, а за оне креативне, фестивал је организовао радионице прављења луткица, наруквица, пињате и архионицу.


Посетиоци фестивала ће имати прилику да учествују у трци боја, да се опробају у плесу, јоги, оријентирингу, стреличарству и жонглирању, оживе један фантастичан изум Леонарда Да Винчија, као и да, уз пиво, послушају интересантно предавање младог научника о електромобилности. А за све оне који нису претерано заинтересовани за активности, ММФ је обезбедио миран кутак са лежаљкама и лејзи беговима искључиво за - одмор и ленчарење.

Како су Дивчибаре удаљени само два сата вожње од Београда и Новог Сада, ММФ је идеалан за планински излет са породицом, децом, пријатељима, кућним љубимцима. Уколико решите да проведете цео викенд на чистом планинском ваздуху – фестивал је организовао и недељну Детоx шетњу и упознавање врхова ваљевских планина. У случају да се на Дивчибарама задржите још неколико дана након фестивала, организатори тврде да ако прођете ски стазом и Чудесном шумом - нећете ни знати да се фестивал икада и одржао!

ПРОЧИТАЈТЕ И: САБОР ТРУБАЧА У ГУЧИ: Проглашени најбољи (ФОТО)

Карте за фестивал ММФ могуће је купити у претпродаји на продајним местима tickets.rs и на самом улазу на фестивал.