ОД ЊЕ СЕ ОВО НИЈЕ ОЧЕКИВАЛО: Славну певачицу кришом снимили пијану, после буре на интернету стигао њен одговор (ВИДЕО)

Novosti Online

уторак, 13. 08. 2019. у 17:01

ОД ЊЕ СЕ ОВО НИЈЕ ОЧЕКИВАЛО: Славну певачицу кришом снимили пијану, после буре на интернету стигао њен одговор (ВИДЕО)

Фото: AP

Она је иначе позната као "добра девојка" која није имала испаде и "неопростиве" бламове у јавности, и сама је одлучила да се нашали на свој рачун
КАДА вас за предстојећу доделу МТВ ВМА награда номинују у чак 10 категорија, онда се то поштено и прослави, потпуно не обраћајући пажњу на неваљале људе који користе прилику да вас кришом снимају.

Прочитајте још: ЗАРАДИЛА 202 МИЛИОНА ДОЛАРА: Певачица Тејлор Свифт оборила сопствени рекорд

То се десило једној од најпопуларнијих и најутицајнијих певачица данашњице, Тејлор Свифт (29), чији је снимак са славља освануо на друштвеним мрежама и постао вирал у року од пола сата.

Тејлор, иначе позната као "добра девојка" која није имала испаде и "неопростиве" бламове у јавности, и сама је одлучила да се нашали на свој рачун, па је објавила неколико принтскринова са снимка написавши "пијана Тејлор".

- Толико смо се забавили да је "Пијана Тејлор" трендинг на Твитеру. Живели! - поручила је путем Инстаграма.

И док би на нашим просторима певачи због оваквог снимка наишли на осуде и увреде, на Твитеру се махом могу прочитати позитивни коментари.

"Она је једна од нас", "Само напред, девојко", "Она је емотивна и радује се успеху", "Браво, Тејлор", "Она је краљица", неки су од коментара. Свакако, било је и оних који су коментарисали да је "направила будалу од себе", али у далеко мањем броју.

(Telegraf.rs)
Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ja

15.08.2019. 16:56

"krišom snimili pijanu", a ona sve vreme gleda u kamere i snima se sa drugima.