ЖЕНЕ ОПТУЖИЛЕ СЛАВНОГ ОПЕРСКОГ ПЕВАЧА: Пласидо Доминго улоге делио после пипкања и пољубаца?

М. Бобинац

13. 08. 2019. у 11:05

ЖЕНЕ ОПТУЖИЛЕ СЛАВНОГ ОПЕРСКОГ ПЕВАЧА: Пласидо Доминго улоге делио после пипкања и пољубаца?

Фото: Танјуг

Пласидо Доминго се терети за сексуално узнемиравање жена од 80-их надаље
ЧУВЕНИ шпански оперски певач Пласидо Доминго (78) нашао се на оптуженичкој клупи с обзиром на то да га неколико жена терети за сексуално злостављање које се, наводно, дешавало од касних осамдесетих година. Оне тврде да их је славни тенор приморавао на интимне односе у замену за улогу.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Р. Кели оптужен за сексуално злостављање

Због непримерених коментара, многе од њих тврде да су се осећале непријатно, а седам од девет жена сматра да је одбијање сексуалног односа са Домингом негативно утицало на њихову каријеру. Тачније, никада нису добиле улоге које су им обећане. Једна жена је за страни медиј описала како је славни тенор спустио руку на њену сукњу, док су њих три испричале да их је присиљавао на пољупце - у гардероби, хотелским собама и на састанцима за ручак. На терет му се стављају додири испод стола, мажење колена, држање за руку... Само једна од девет жена које тврде да их је оперски певач сексуално узнемиравао открила је свој идентитет - Патриција Вулф, мецосопран, која је са певачем и диригентом наступала у Вашингтонској опери. Остале даме желеле су да остану анонимне јер се, како су објасниле, плаше да би могле да буду јавно понижене, па чак и малтретиране.

Да све буде још горе, неколико десетина људи из света опере изјавило је да су били сведоци Доминговог неприкладног понашања према млађим припадницама нежнијег пола. Оптужбе о којима брује сви светски медији, поносни власник снажног гласа у распону од више од четири октаве окарактерисао је као дубоко узнемирујуће и нетачне.

- Ипак, није ми лако да чујем да се неко због мене осетио нелагодно - изјавио је Пласидо Доминго за "Асошијетед прес". - Верујем да су сви односи и разговори које сам водио били добродошли и обострано прихваћени. Моји познаници и сарадници знају да нисам неко ко би желео било кога намерно да повреди, увреди или осрамоти.


НИЈЕДНА НИЈЕ ДОСТАВИЛА ДОКАЗЕ

НИЈЕДНА од потенцијално узнемираваних жена није могла да документује своје оптужбе и пружи доказе, а неке су признале да су "пале" на Домингово ласкање. Једна од њих испричала је како је двапут имала сексуални однос са оперским певачем у хотелу у Лос Анђелесу, као и да јој је после страствене "епизоде" оставио 10 долара на комоди.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)

VladimirR

13.08.2019. 12:25

Ništa ne razumem ove žene??!! Stalno naglašavaju da im imponuju moćni muškarci. A posle ....

Pera Detlić

13.08.2019. 12:46

zašto ga nisu tužile kada om je pomagao i kada su otisle sa njim.sada bi opet da budu poznate

SAD GA OPTUZUJU KAD SE VISE NE D*ZE

13.08.2019. 17:12

Jane one, sad verovatno nude i bez loge, ali niko nece.

Војкан

13.08.2019. 17:57

Да нисам нико и ништа то знам само ја и мени блиски. Сви они

Dragan

13.08.2019. 19:11

Koliko primecujem u ekspanziji je opak trend, zene obicno optuzuju onog ko ima, ko je bogat, ne bili se nesto okoristile, pojava je prilicno odvratna.

Nenad

13.08.2019. 20:53

Sve do jedne iskoristile medjunozje da ispune ciljeve a sada se setile? Da li vas je na silu odveo u krevet? Muka mi je od "postenih" zena.

BRATEE

13.08.2019. 21:20

Biće da im je prijalo pipkanje i faćkanje...a sad kad nemoze više krivo im...čudna mi čuda !!!