Карлеуша јача од забрана

М. Ћ.

петак, 09. 08. 2019. у 21:00

Карлеуша јача од забрана

Јелена Карлеуша,Фото АТА Images

Естрадна звезда направила спектакл у "Станишићима" код Бијељине

ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша направила је прексиноћ спектакл у етно-селу "Станишићи" код Бијељине, упркос противљењу удружења ветерана "Гарда пантери", које је, тражећи забрану њеног наступа, подигло велику прашину.

Карлеуша је из аутомобила изашла у бадемантилу и високим потпетицама, а обезбеђење је мотрило на њу у сваком тренутку. На сцени, ЈК је, сасвим очекивано, била оскудније и врло сексепилно обучена. Шљаштећи веш је истицао, пре свега, њен бујни деколте, а на глави је имала додатак који подсећа на римску челаду.

"Хаос" се на наступу десио, али искључиво у позитивном смислу. Јелена је направила сјајну атмосферу која је владала до краја вечери, а није забележен ни најмањи инцидент.

Удружење ветерана "Гарда пантери" тражило је, подсетимо, забрану Карлеушиног наступа, наводећи да је она "јавним наступима вређала Републику Српску, руководство и српске жртве, а подржавала Мајке Сребренице".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Горан Каран поново у Комбанк дворани 06. новембра


- Послаћемо допис полицији да се концерт забрани. Не може у Републици Српској наступати неко Републику Српску не воли. Јелена Карлеуша је срамота Србије, оличење неморала и кича и самим тиме, њен концерт није ни по једном основу друштвено користан - навело је на фејсбук-страници удружење "Гарда пантери" пред Карлеушин долазак.

Фото АТА Images

Јелена је на "Инстаграму" одговорила у свом стилу:

- Као велика славна Српкиња, овоземаљка и ванземаљка без верског обележја, могу само да поручим мом народу и мојим фановима да се видимо на концерту, јер добре људе истина не вређа, и Србин на Србина више никад не сме да иде. Стоп мржњи, је**ли вас криминалци који вас плаћају.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)