Ар Кели суђење за подвођење малолетнице чека у затвору

07. 08. 2019. у 14:00

Ар Кели суђење за подвођење малолетнице чека у затвору

Фото ЕПА

Суд у Њујорку одбио захтев за кауцију аренби музичара који чека суђење иза решетака

АРЕНБИ музичар Роберт Силвестер Кели (52), познатији као Ар Кели, оптужен је за проституцију малолетних особа, као и да је у сексуалне сврхе ангажовао девојку млађу од 18 година.

Он је користио своју популарност како би придобио младе девојке за илегалне сексуалне активности. Кели је 2001. обожаватељку (17) која му је тражила аутограм позвао у хотелску собу и понудио јој 200 долара да се скине и плеше са њим. Наводно, имали су сексуални контакт, али не и сексуалне односе. Музичарев адвокат рекао је да су оптужбе апсурдне.

Против Келија се води поступак у три америчке државе. Његов захтев за кауцију, у случају сексуалног злостављања у Њујорку је одбијен, те он чека суђење иза решетака. Музичар се изјаснио да није крив ни за једну тачку оптужбе - сексуално злостављање, дечју порнографију и ометање правде у Чикагу и Њујорку.

Подсећамо, Кели је 2008. оптужен за дечју порнографију, али је ослобођен када су његова наводна жртва и њени родитељи одбили да сведоче. Прети му доживотна казна затвора.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Срушио се приватни авион светске звезде Пинк


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације