Познато је да је једна од наших најпознатијих и најпопуларнијих водитељки, Сања Маринковић, велики љубитељ путовања и да сваки слободан тренутак користи да обиђе неке од најлепших дестинација на свету. После Ибице и Црне Горе, где је провела почетак лета, остатак залуженог одмора тренутно “троши” на фантастичном крстарењу Медитераном, на једном од највећих и најексклузивнијих крузера на свету.

Друштво јој прави син Страхиња, који такође, обожава путовања, а Сања се увек труди да и његове и своје жеље усклади и претвори их у предивне заједничке успомене које се не заборављају.

Крстарење је, заиста, магичан одмор, а осећај који имате док седам дана пловите у кабини са погледом на пучину је неуопредив са било којим осећајем и зато је крузер мој избор, од кад се Страхиња родио.

Четврти пут већ проводимо одмор обилазећи луке и градове по Италији, Шпанији и Француској. Овог пута смо изабрали један од највећих бродова на свету, “Оасис оф тхе Сеас”, којим крстари преко 6000 туриста из целог света, и има преко 2000 запослених. Комфор, услуга, провод, спортске активности, анимације и кулинарски специјалитети су фантастични.

За нас, из Европе, ови бродови су веома егзотични, атмосфера је увек весела, а дисциплина и сигурност су на највећем нивоу. Срећни као и сваки пут, овог лета смо кренули из Рима, преко Напуља, Барселоне, Палма Де Мајорке до Марсеја и Тоскане.

Нажалост, луке нас увек враћају у стварност, јер су сати на броду чаробни, као да сте у великом забавном парку за одрасле и децу. Већ размишљамо о наредној дестинацији, а Страхиња има списак крстарења на која жели да иде у 2020. години.” каже за Новости Онлине популарна водитељка.