Једна од наших најбољих певачица, Јелена Томашевић, која је својим гласом одавно освојила не само регион, већ и Европу, 17. августа ће наступити на спектакуларној свечаној церемонији затварања петих Армијских међународних игара, у парку „Патриот“, у Москви, пред највишим представницима руског државног врха.

Јелена је већ наступала на великим сценама Русије, одакле носи непроцењива искуства.

Пре десет година певала је у Кремљу, са Боаз и Сирушо, песму „Тиме то праy“, снимљену након њиховог упознавања на Еуросонгу, а прошле године је имала фантастичан наступ на Криму, у Севастопољу, на манифестацији „Руска машта“, пред сто хиљада људи, на позив Александра Залдостанова, лидера највећег руског мотоциклистичког клуба „Ноћни вукови“, иначе, великог пријатеља руског председника Владимира Путина.

Наступ у парку „Патриот“ је велики изазов, посебно из разлога што се очекује спектакуларна церемонија којој ће, осим неколико десетина хиљада људи, присуствовати и комплетан државни врх Русије, а можда и сам председник Путин.

Изузетна ми је част што ћу певати на овој престижној церемонији и неизмерно се радујем овом наступу, који ће, сигурна сам, бити један од најлепших у мојој каријери.“ каже Јелена Томашевић за Новости Онлине.

Јелена Томашевић / фото: Горан Славнић

Погледајте Јеленин наступ на прошлогодишњој манифестацији „Руска машта“ у Севастопољу: