И Шаулићи тужили Турчина

В. М. П.

05. 08. 2019. у 20:09

И Шаулићи тужили Турчина

Фото К. Михајловић

Породица славног певача очекује максималну казну

НАКОН што је немачко државно тужилаштво у Билефелду подигло оптужницу против Турчина Алсина Левента (35), који је 17. фебруара возећи "мазду" готово 160 километара на час, ударио у "сеат" и усмртио легендарног певача и композитора Шабана Шаулића, огласила се и породица покојног Шалета, удовица Гордана, ћерке Санела и Илда и син Михајло.

Како су, преко пи-ара Горана Јовановића поручили за "Новости", Шаулићи имају потпуно поверење у правосудни систем Немачке и верују да ће правда бити задовољена. Очекују максималну казну и с пажњом ће пратити суђење, будући да се Левенте терети за двоструко убиство у саобраћају (Мирсад Керић, члан Шаулићевог пратећег бенда који је преминуо дан после тешке несреће), као и наношење тешких телесних повреда трећем путнику у аутомобилу (Бобан Стојадиновић).

- И породица Шаулић се придружила тужби немачког тужилаштва и приватно је тужила Левента - наглашава Јовановић. - Шабана нико не може да врати и баш зато правда мора бити задовољена, а Леванте буде кажњен максималном казном.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Шабанов убица на оптуженичкој клупи

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)