НОВОСТИ НА СНИМАЊУ СЕРИЈЕ ЈУНАЦИ НАШЕГ ДОБА: У канцеларији Милета Коња

T. МИРКОВИЋ

03. 08. 2019. у 09:33

НОВОСТИ НА СНИМАЊУ СЕРИЈЕ ЈУНАЦИ НАШЕГ ДОБА: У канцеларији Милета Коња

Миша Вукобратовић са екипом, Фото: П. Милошевић

"Јунаци нашег доба" улазе у последњу трећину снимања, а екипа ради пуном паром

САМО магична и искрена повезаност уметника може да створи чаролију, а управо овакву атмосферу затекли смо неколико спратова испод наше редакције, у згради "Борбе", где се ових дана снима један од кадрова нове комедије нашег легендарног ТВ писца Синише Павића. "Јунаци нашег доба" улазе у последњу трећину снимања, а екипа ради пуном паром.

- Чичановићу, да ја питам тебе нешто. Да ли си ти нормалан? Не знаш како се ради твој посао. Не саветујем ти, Чичановићу, да се зезаш са озбиљним стварима - загрмео је Миле Музић, звани Миле Коњ (Ненад Јездић), у телефонску слушалицу, за својим радним столом. Јучерашње снимање завршено је овом сценом, коју су Јездић и Вукобратовић са лакоћом проткали у серију коју ћемо пратити од децембра.

Прочитајте још - Ненад Јездић: Подвиг је снимити нешто ново

- Павић увек по неком свом протоколу и машти има једну породицу која прима ударце и бреме и терет времена - рекао је, за "Новости", Ненад Јездић. - Ја нисам део те породице, али сам сива еминенција која директно утиче на њихове животе, судбине и перспективу, наравно, из сфере политике.

Ненад Јездић, Фото: П. Милошевић

СНИМА СЕ НА ВИШЕ ОД 50 ЛОКАЦИЈА

СЕРИЈА "Јунаци нашег доба", аутора Синише Павића и редитеља Мише Вукобратовића, снима се на многобројним локацијама у Београду.

- Ово је серија која нема студијски карактер, немамо у студију постављен сет, већ смо у реалним локацијама, па их има 50 или 60, не знам напамет, али их има доста - открио је Миша Вукобратовић, и додао да је екипи серијала лепо у згради "Борбе": - Одлично је, комфорно се ради.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације