НОВОСТИ ВАС ВОДЕ У БИОСКОП: Специјална пројекција филма Паклене улице - Хобс и Шо у Комбанк дворани; Добитници су:

Новости Онлине

среда, 31. 07. 2019. у 13:27

НОВОСТИ ВАС ВОДЕ У БИОСКОП: Специјална пројекција филма Паклене улице - Хобс и Шо у Комбанк дворани; Добитници су:

Фото Промо

Вече посвећено припадницима јачег пола уз наставак акционе франшизе "Паклене улице - Хобс и Шо" биће одржано у четвртак 01. августа у 20 часова у Комбанк Дворани

"Новости" дарују најбржим посетиоцима нашег интернет портала три пута по две карте за специјалну пројекцију филма "Паклене улице - Хобс и Шо" и вече за мушкарце 1. августа у биоскопу Комбанк дворана.

Добитници су:

Урош Марковић

Ђорђе Ракитић

Милена Цукавац

Карте могу да се покупе на благајни пола сата пре пројекције, односно у 19.30 часова у четвртак, 1. августа.

Вече посвећено припадницима јачег пола уз наставак акционе франшизе "Паклене улице - Хобс и Шо" биће одржано у четвртак 01. августа у 20 часова у Комбанк Дворани.

У Вечери за мушкарце, на коју су наравно позване и даме, све посетиоце очекују забавни програм пре пројекције, као и бројни поклони и вредне награде. Најсрећнији посетилац добија аутомобил Toyota C-HR на цео један викенд.

За овакав ужитак побринули су се: Аутокомерц картинг центар, енергетско пиће Rock Star, Toyota Србија, магазин Auto Bild, фризерски салон Old Boy Barber Shop и gaming центар Portal Gaming World.

О ФИЛМУ

Након осам филмова који су зарадили скоро 5 милијарди долара широм света, франшиза Паклене улице сада представља потпуно нови пројекат у ком Двејн Џонсон и Џејсон Стетам репризирају своје улоге Лука Хобса и Декарда Шоа у филму "Паклене улице - Хобс и Шо".

Све откад су се представник закона, крупни Хобс (Двејн Џонсон), одани агент тајне америчке дипломатске службе и одметник који има проблеме са законом Шо (Џејсон Стетам), бивши оперативац елитних јединица британске војске, први пут упознали у филму Паклене улице 7, 2015. године, њих двојица не престају да размењују увреде и тешке ударце у покушајима да савладају један другога.

Али у тренутку када се унапређени, сајбер-генетски анархиста Брикстон (Идрис Елба), докопа тајне биолошке претње која може да збрише човечанство заувек и ангажује бриљантног, неустрашивог и несташног МИ6 агента (Ванеса Кирби), која је заправо сестра Декарда Шоа, два заклета непријатеља Хобс и Шо мораће да се удруже како би савладали јединог човека који је можда опаснији од њих двојице.

Филм ХОБС И ШО ескплозивно отвара ново поглавље у филмском универзуму ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ, распростирући се широм планете, од Лос Анђелеса до Лондона и од токсичних предела Чернобиља па све до раскошне лепоте Самое.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације