Лавфест ће напунити и кревете у комшилуку

Г. ЋИРОВИЋ

29. 07. 2019. у 13:21

Лавфест ће напунити и кревете у комшилуку

Фото "Lovefest"

Смештајни капацитети Врњачке Бање распродати неколико седмица пред почетак традиционалне музичке манифестације

ИАКО је до почетка овогодишњег, 13. "Лавфеста" у Врњачкој Бањи - једног од највећих музичких фестивала у региону који се одржава од 1. до 3. августа - остало још неколико дана, организатори саопштавају да су смештајни капацитети у "престоници српског континенталног туризма" готово распродати још почетком минуле седмице!

Водећи светски интернет-сајт за резервацију смештаја Booking.com, наиме, бележи више од 80 одсто попуњености капацитета Врњачке Бање, а - као и лане - заузета је већина овдашњих хотела, баш као и пансиони, те кревети у такозваној домаћој радиности.

Организатори зато верују да ће, управо због великог интересовања, бројни посетиоци тродневне музичке феште из свих крајева Србије, земаља региона, али и из Немачке, Француске и Италије смештај покушати да потраже у оближњем Краљеву и Трстенику. То, кажу, показује да корист од организовања једне овакве манифестације превазилазе границе локалне самоуправе у Врњачкој Бањи.

Прочитајте још: ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА „ЛАВФЕСТ“: Бања готово распродата

Иначе, на укупно пет бина ће - како је најављено - наступити популарна имена светске екектро и техно сцене, те регионалне музичке звезде: Бајага и "Инструктори" и "Дубиоза колектив".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације