ЏОНИ ДЕП НА БОЛНИЧКИМ КОЛИЦИМА: Бивша девојка га претукла

Novosti online

27. 07. 2019. у 18:09

ЏОНИ ДЕП НА БОЛНИЧКИМ КОЛИЦИМА: Бивша девојка га претукла

Амбер Херд и Џони Деп / Фото ЕПА

Амбер Херд пустила је у јавност слике после наводног физичког злостављања од стране Џонија Депа
Амбер Херд пустила је у јавност слике после наводног физичког злостављања од стране Џонија Депа. Глумац је то демантовао, а сада је као доказ приложио слике повреда које му је Амбер наводно нанела када га је гађала флашом, повредила му прст и угасила цигарету на његов образ.

Ради се о тучи која се десила марта 2015. године у Аустралији, а Деп тврди да нису тачне тврдње Амбер Херд да је био пијан. Каже да ју је целог дана избегавао, и да у том тренутку није пио алкохол годину дана. Међутим, Амбер га је, како је рекао, довела до ивице кључања у расправи, па је сипао себи вотку и попио је док га је Амбер наводно пратила по кући и свађала се са њим.

У једном тренутку, наводи Деп, она га је гађала том флашом, да би потом мало касније то поновила са другом флашом и том приликом му озбиљно повредила прст. Потом је, тврди глумац, угасила цигарету на његов образ.

Слика коју је Деп приложио настала је у болници у Аустралији, пар сати након туче.

Амбер Херд на суду је почетком ове године открила да ју је Џони Деп стално тукао и давио током њиховог кратког брачног живота и изнела детаље неколико ситуација када је наводно након његових напада на телу имала видљиве повреде.

Тим поводом глумац ју је тужио за клевету. Након што је Амбер у децембру 2018. написала изјаву у којој истиче да је била жртва породичног насиља, али није навела име свог злостављача, Џони је тај њен потез описао као "вешто смишљену превару".

Сада Амбер тврди да је Џони наводно имао обичај да "постане потпуно друга особа, често насилна и нестабилна", током њиховог заједничког живота. У судским документима, она Џонија назива "монструмом".

"Џони се често не би сећао свог ненормалног и насилног понашања након што се отрезни од алкохола и осталих супстанци. Веровала сам у његова обећања да ће се променити јер сам га волела. Погрешила сам", пише у глумичиним документима.

Још један наводни напад, како пише у документима, десио се када су путовали у Аустралију.

"Те ноћи, Џони ме је бацио на сто за пинг-понг, који се од силине ударца сломио. Бацао је флаше кроз стаклена врата, сломио их и свуда по поду је остало стакло. Затим је зграбио за тело и спаваћицу. Поцепао ми је и скинуо спаваћицу у једном моменту. Била сам гола и боса, прекривена алкохолом и стаклом", навела је Амбер, па наставила:
"У једном од најстрашнијих момената током тог тродневног путовања, Џони ме је зграбио за врат и прилепио за кухињски шанк. Борила сам се да се придигнем, али руке и ноге су ми се упорно клизале по просутом алкохолу и стаклу које ми је секло кожу на рукама и ногама. Уплашена за свој живот, рекла сам Џонију: "Повређујеш ме и сечеш ми кожу", што је он потпуно игнорисао и наставио да ме удара."

У другом наводном нападу, Амбер је описала лет авионом од Бостона до Лос Анђелеса, када је Џони сазнао да је снимала љубавну сцену са колегом Џејмсом Франком.

"Уместо да одреагујем на његово насилно понашање, једноставно сам променила седиште. То га није зауставило. Гурнуо је столицу на мене док сам пролазила, и викао име "Џејмс Франко"

Како се у документима наводи, Џони се касније извинио СМС поруком где је написао: "Поново сам постиђен и кајем се. Жао ми је. Заиста не знам зашто се то десило. Али неће се поновити"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)