Александра Суботић гостовала је у емисији "Народ пита", у којој се осврнула на однос са њеним бившим дечком Давидом Драгојевићем. Она није штедела свог некадашњег емотивног партнера и истакла да је он за њу, како каже, промашена инвестиција.

- Ја сам превише времена утрошила на особе које то нису заслужиле. И времена, и емоција, и живаца, заиста сам се дала. Сматрала сам, када волиш некога, он (Давид) ми је био на првом месту. Не желим да размишљам о томе, он је моја промашена инвестиција. Хвала му лепо, али... Морамо полако да водимо тај разговор, све је ово превише за мене - рекла је Александра и наставила:

- Ми смо ушли у "Задругу" са једном истином, ја знам шта се десило и не може нико да ми избрише моја сећања и моје успомене, ја сам била са тим човеком. Тај човек је за три дана решио да промени и себи и мени живот. Решио је да демантује нашу везу. Мене је то заболело, сматрам да то нисам заслужила. Разлог мог повратка је био да сазнам због чега се то десило. Треба остати човек, а он то није био. Он је решио да мене згази и сматрао је да сам немоћна и да не могу да се одбраним. Сматрам да сам доказала своје. Чујем да се труди да доказује своју причу, али му не иде, свестан је да сам ја у праву - навела је Суботићева.

ИМАМ НОВОГ ДЕЧКА, ЧАК 20 ГОДИНА ЈЕ СТАРИЈИ ОД МЕНЕ


Александра Суботић је у емисији "Народ пита" причала и о свом новом дечку који се зове Петар. Како је навела, са њим јој је прелепо и од ње је старији чак 20 година.

- Имам новог дечка. Тачно је да ко се опече о млеко дува и у јогурт. Све време страхујем, ваљда је боље да будем обазрива, али шта ако направим неку глупост? Добила сам коментар од једне госпође: "Хвала Богу да није зубат!" Не знам ко је он, зове се Петар, зову га Пеца, старији је од мене 20 година. То је необично људима, али ми је Давид био најмлађи, па ми је хаос направио - рекла је Александра и наставила:

- Мени се много свиђа што је показао да је добар човек и док сам ја била у ријалитију. Ја имам доста да научим од њега. Трудио се за мене, чуо се са девојком која је чувала моје дете док ме није било. Имам мушкарца који је мушкарац, имам некога ко је доминантнији и зрелији. Све ми је чудно, не могу да кажем дечка, јер није толико млад. Он ми је дечко, али је зрео човек и прави мушкарац. Није то не знам каква веза, не желим да журим, нисам оптерећена ничим, нико ми не уноси негативну енергију, осећам се заштићено. Са њим може бити нешто озбиљно у будућности, али ко то зна? - рекла је Александра.