Вељко поносан уз великане

М. Ћ.

уторак, 23. 07. 2019. у 09:15

Вељко поносан уз великане

Арканов наследник и Костја Цју Фото: Instagram/veljkoraznatovic

Син Светлане Цеце Ражнатовић, Вељко, представљао је Србију на светском Дану бокса у Москви

ВЕЛИКУ част је добио Вељко Ражнатовић тиме што је, као промотер, представљао Србију на масовној манифестацији Међународни дан бокса која је други пут одржана на Црвеном тргу у Москви.

Син естрадне звезде Светлане Цеце Ражнатовић је одабран да као, како је истакнуто, најперспективнији борац из овог дела Европе, буде део гламурозног догађаја чији је централни део представљао масовни тренинг. Своје вештине је том приликом у исто време показало 5.000 мајстора и аматера, што представља светски рекорд.

Вељко је ову јединствену прилику искористио, наравно, да се фотографише са многим бившим и актуелним великанима племените вештине. Између осталих, ту је и Костја Цју, Аустралијанац рођен у Совјетском Савезу који је, подсетио је Ражнатовић, својевремено победио нокаутом славног Мексиканца Чавеза. Сликао се Цецин син и са Дмитријем Кудрјашовoм, Русом који је, како је нагласио Вељко на "Инстаграму", недавно у домовини изгубио последњи меч, у правом "рату" од Илунге Макабуа.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Невена Маџаревић: Имам срећу да живим своју страст


Колики значај се придаје Међународном дану бокса у Русији, сведочи довољно и то што је поздравну поруку, уочи манифестације, учесницима послао и председник државе Владимир Путин.

-Овај сјајан догађај се темељи на традицији руског Дана бокса - између осталог је подсетио Путин. - Преузето је оно најинтересантније и најзабавније, уз препознатљиву атмосферу гостопримства. Окупљају се врхунски мајстори и младе наде овог спорта, као и тренери, сви редом љубитељи активног начина живота. Сигуран сам да ће Међународни дан бокса помоћи да се овај спорт у нашој земљи унапреди, и инспирисати будуће генерације да вежбају и да се баве самоусавршавањем, што ће им усадити одлучност и вољу за победом.


УКРСТИО РУКАВИЦЕ СА МЕДОМ

ОВАКВА манифестација, доноси, наравно, и многе занимљивости и уличне атракције, па Вељко није пропустио да се у Москви и добро забави. У једном тренутку, рукавице је укрстио и са једним "необичним противником". Слика, уосталом, све говори.

- Медо, брундо, не понашај се лудо - прикладно је додао Ражнатовић уз фотографију.

И његови пратиоци на "Инстаграму" као да су једва дочекали да се надовежу и нашале, па су уследили коментари "Сад ће да пише у новинама да Ражнатовић бира лаке противнике", "Разбиј га, брате", али и "Најнормалније дете од свих познатих родитеља. Браво, Вељко, ти си понос".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (6)

Ilke

23.07.2019. 13:23

Sada trenutno ga svi pljujete,ali ako postigne jak uspeh svi vi krecete sa hvaljenjem i savijacete mu salamu izmedju bedara.