РАДА МАНОЈЛОВИЋ ЗБУЊЕНА ПРОЗИВКАМА: Напали је што се почастила скупоценим поклоном

Novosti Online

субота, 20. 07. 2019. у 14:15

РАДА МАНОЈЛОВИЋ ЗБУЊЕНА ПРОЗИВКАМА: Напали је што се почастила скупоценим поклоном

фото Инстаграм

Певачица се недавно частила скупоценим аутомобилом, што је изазвало негативне коментаре појединаца
ПЕВАЧИЦА Рада Манојловић се у последње време дистанцирала од медија будући да, како је сама рекла, није имала нове пројекте, те је осетила сувишним да много прича о себи.

Када је након неколико месеци стала пред камере једне емисије Рада се пожалила на начин на који су људи из њеног окружења почели да је осуђују.


Наиме, ова згодна дама се недавно частила скупоценим аутомобилом, што је изазвало негативне коментаре појединаца.

- Нису ми били циљ и намера да изгледам опасно у колима. Ви ме знате, девет година сам возила осредњи аутомобил и ништа ми ни данас не би фалило са њим, али људи су чудни. Кад је почео народ да ме прозива, и то онај који свакодневно срећем и у контакту сам са њима, а за који сам мислила да цене то што сам природна и нормална, то ми је било баш чудно. “Још увек возиш тај бицикл? Још ниси променила тај ауто? Ех, и ти си ми нека звезда”… Почела сам да се питам да ли заиста важи оно да те прозивају, а да ти се диве. Заиста више не знам шта је у питању – испричала је певачица пред камерама “Exkluziva”.

(story.rs)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Vlade

20.07.2019. 16:38

Narod voli da priča sve i svašta i za bogate i za siromašne večina nema meru ni za šta,kako i ne bi kad nas je UDBA profilisala za sva vremena.Za sve su imali vremena samo ono što treba da rade su nevešti.Porez je posebna prić.

dobrovoljac

20.07.2019. 17:01

Ma neka slobodno vozi sta hoce moze i ferrari ali kao da mi se ucinilo da sam pre par nedelja procitao u vestima da je bankrotirala tako da ......ocigledno nesto se nepoklapa.