БЕОГРАДЕ, НЕМА СПАВАЊА: Амели Ленс на Но слип фестивалу

В. Н.

субота, 20. 07. 2019. у 20:51

БЕОГРАДЕ, НЕМА СПАВАЊА:  Амели Ленс на Но слип фестивалу

Фото Instagram/amelie_lens

На главној фестивалској локацији придружиће јој се и тренутно најпопуларнији резидент берлинског клуба "Бергхајн" Макс Кобосил

ЧАСТ да ове године затвори фестивал "Егзит" припала је белгијској електронској суперзвезди Амели Ленс (на слици), која ће 8. новембра наступити у великом хангару Луке Београд, на другом "Но слип" фестивалу. На главној фестивалској локацији придружиће јој се и тренутно најпопуларнији резидент берлинског клуба "Бергхајн" Макс Кобосил. Са њима у Србију први пут стиже и продукцијски дуо "Џојхаусер", а домаћу подршку пружиће им београдска звезда у успону Шугар Лоби. Фестивал "Но слип" је лане први пут одржан у српској престоници, у продукцији "Егзит тима" и за три ноћи на 12 локација угостио неке од најтраженијих светских актера електронске и клупске сцене.


ПРОЧИТАЈТЕ И:Пол Мекартни пише свој први мјузикл (ВИДЕО)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

vladimir

20.07.2019. 21:36

Bravo ali zašto toliko zavisti, da mora biti /beogradski/ "Egzit", asocijaciji, pa i zlouptrebi novosadskog muzičkog festivala "Exit", koji je dokazani SRPSKI brend da "sve" mora da se dešava u Beogradu? Pozdravljam novoformirani "Ulaz" slične kategorije, "birfest" odavno .... i niko nije ljubomoran!? Ne bojim se za EXIT ali se brinem za beogradske komplekse!?