Квентин Тарантино најавио који би филм могао да буде његов последњи

Novosti Online

четвртак, 18. 07. 2019. у 14:15

Квентин Тарантино најавио који би филм могао да буде његов последњи

Квентин Тарантино ,Фото ЕПА

Вишеструко награђени редитељ и сценариста Квентин Тарантино поручио је да ће да се повуче из овог посла након што сними 10. филм
Вишеструко награђени редитељ и сценариста Квентин Тарантино недавно је поручио да ће да се повуче из овог посла након што сними 10. филм, а сада је открио и који би филм могао да означи крај његове каријере.

Тарантино је рекао да би његов последњи, десети филм, могао да буде бити "Звездане стазе".

Љубитељи Тарантиновог лика и дела тренутно у биоскопима могу да гледају његов, девети по реду филм "Било једном у Холивуду".

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Одбачена оптужба против Кевина Спејсија за сексуални напад

"Размишљао сам, ако би неки мој филм био последнии, то би онда сваккао био филм 'Звездане стазе'. Не бих се ослањао на оригинал, ако бих икад снимио овај филм, али још не знам ни да ли ћу да га снимим", рекао је Тарантино.

Још 2017. године Тарантино је предложио идеју за верзију филма "Звезданих стаза" продуценту Парамаунта Џеју Џеју Ејбрамсу коме се идеја допала, али још није одобрио почетак овог пројекта.

Уколико се договоре да сниме Тарантинову верзију "Звезданих стаза", то ће бити први пут да холивудски продуцент сарађује са велико продукцијском кућом.

(Б92)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације