Бачена бомба на Карлеушину вилу?

Novosti online

16. 07. 2019. у 23:46

Бачена бомба на Карлеушину вилу?

Недавни наступ Карлеуше у Београду / Фото Д. Миловановић

Међу луксузне виле у Лисичјем потоку непознати нападaч бацио је експлозивну направу и оштетио део фасаде и унутрашњост дворишта, али није јасно да ли је мета била Јелена Карлеуша или неко од других станара

Међу луксузне виле у Лисичјем потоку, где живи и певачица Јелена Карлеуша, непознати нападач наводно је бацио експлозивну направу, јављају београдски медији.

На место догађаја стигла је полиција, која је, како се сазнаје, утврдила да је бачена направа оштетила део фасаде и унутрашњост дворишта једне од вила. Узети су снимци са надзорних камера и обављен увиђај

Како јављају медији, полиција нје обавила разговор са певачицом, али ако то истрага буде захтевала, и то ће учинити. Колико је познато, Карлеуша није пријављивала да јој неко прети или је узнемирава, а осим тога да ли је она као јавна личност мета овог напада, проверава се да ли је можда циљ нападача био неко други из околних станова, а то је још десетак људи.

Незванично се сазнаје да експлозивна направа није била велике разорне моћи, али да је могла да повреди некога да се затекао на том месту.

Према наводима медија, Јелена Карлеуша није желела да коментарише овај догађај.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Jo pariz

17.07.2019. 00:15

Sta vam nije jasno dobro je i prosla kako je vredala i ponizavala takmicare zvezde granda.

Гоца Н.Љ

17.07.2019. 11:06

Skandal majstor. Zahvaljujući prostoru koji ima u medijima uspeva da bude DIVA. Nije ona kriva