БИВШИ супруг Гоце Тржан, Иван Маринковић, није дошао на у уторак заказано суђење у Првом основном суду у Београду, поводом тужбе коју је против њега поднела певачица због неплаћања алиментације за њихову ћерку Лену. Гоца је била у пратњи свог, односно Лениног правног заступника, а Иванов бранилац је оправдао његов изостанак, донео је лекарско уверење да оптужени има стомачни вирус. Иначе, Маринковић је за викенд изашао из ријалитија "Парови". Тржанова није желела да даје изјаве новинарима, већ је кратко поручила да "то није ствар за новине и телевизију".

Њен адвокат је рекао да ће суд проценити оправдање које је доставио Маринковићев бранилац:


ПРОЧИТАЈТЕ И: Гоца Тржан: Музика је моје уточиште и сан

- Данас је требало да буде обављен главни претрес за кривично дело недавања издржавања. Иван Маринковић тренутно дугује 552.000 динара и већ два пута је осуђен због истог кривичног дела на условне казне. Видећемо какав ће став суд заузети на крају поступка, а ја, као пуномоћник малолетног детета, мислим да кажњавање није било сврсисходно и предложићу тежу санкцију.

Он је објаснио да се поступак извршења води пред другим одељењем истог суда и да је већ пописана Иванова имовина и да му је блокиран рачун, али да суд за сада није успео да спроведе извршење. Маринковић је, како каже, у истражном поступку признао кривично дело, да нема новца и да ће платити када буде зарадио.

Следеће рочиште заказано је за 12. септембар.