ДЕТАЉИ СУЂЕЊА ГОЦЕ ТРЖАН И ИВАНА МАРИНКОВИЋА: Певачицином бившем мужу прети затвор

В. Н.

16. 07. 2019. у 19:41

ДЕТАЉИ СУЂЕЊА ГОЦЕ ТРЖАН И ИВАНА МАРИНКОВИЋА: Певачицином бившем мужу прети затвор

Фото ATA Images Гоца Тржан са адвокатом испред суда

Иван Маринковић није се појавио на данашњем суђењу са бившом супругом, певачицом Гоцом Тржан, која га је тужила за неплаћање алиментације за њихову ћерку Лену

БИВШИ супруг Гоце Тржан, Иван Маринковић, није дошао на у уторак заказано суђење у Првом основном суду у Београду, поводом тужбе коју је против њега поднела певачица због неплаћања алиментације за њихову ћерку Лену. Гоца је била у пратњи свог, односно Лениног правног заступника, а Иванов бранилац је оправдао његов изостанак, донео је лекарско уверење да оптужени има стомачни вирус. Иначе, Маринковић је за викенд изашао из ријалитија "Парови". Тржанова није желела да даје изјаве новинарима, већ је кратко поручила да "то није ствар за новине и телевизију".

Њен адвокат је рекао да ће суд проценити оправдање које је доставио Маринковићев бранилац:


- Данас је требало да буде обављен главни претрес за кривично дело недавања издржавања. Иван Маринковић тренутно дугује 552.000 динара и већ два пута је осуђен због истог кривичног дела на условне казне. Видећемо какав ће став суд заузети на крају поступка, а ја, као пуномоћник малолетног детета, мислим да кажњавање није било сврсисходно и предложићу тежу санкцију.

Он је објаснио да се поступак извршења води пред другим одељењем истог суда и да је већ пописана Иванова имовина и да му је блокиран рачун, али да суд за сада није успео да спроведе извршење. Маринковић је, како каже, у истражном поступку признао кривично дело, да нема новца и да ће платити када буде зарадио.

Следеће рочиште заказано је за 12. септембар.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Peti

16.07.2019. 22:49

Ej Goco Goco, a što to radiš? On je tvom detetu otac a ne ovaj tvoj momak. Još da ga šalješ u zatvor, misliš da je to pametno? Ljubomorna si na njega čim dođe do para. Jedeš mu dušu, uništavaš i detetov život. Koliko sam čuo da ti samo zgrabiš i zgrabiš, nikad ništa ti nije dosta. Žalosno.... ☹

Ivona

17.07.2019. 10:55

@Peti - Peti o cemu Vi to ? Izdrzavanje deteta je zakonska obaveza, kakva Goca, kakva ljubomora ?! Jeste li Vi svesni sta ponasanje ovog nazovi oca kroz rijalitije cini tom detetu ? Naravno da ga treba strpati u zatvor, naravno da mora biti sankcionisan, naravno da mora da izmiruje svoje novcane obaveze prema detetu ! Pa Goca je gotovo 100 % preuzela brigu o Leni. Jos Vas nije sram da ga podrzavate.