Одржан УЛАЗ – највећи регионални фестивал популарне музике

Новости онлине

понедељак, 15. 07. 2019. у 15:36

Одржан УЛАЗ – највећи регионални фестивал популарне музике
Највећи фестивал популарне музике икада виђен у целом региону – УЛАЗ, дебитовао је од 11. до 13. јула под отвореним небом Београдског сајма, одакле се могла чути најпопуларнија музика данашњице
Највећи фестивал популарне музике икада виђен у целом региону – УЛАЗ, дебитовао је од 11. до 13. јула под отвореним небом Београдског сајма, одакле се могла чути најпопуларнија музика данашњице. Извођачи из целе Србије, као и региона, окупили су се да београдској публици приреде највећи спектакл на Балкану. Тродневни музички фестивал окупио је готово 35.000 људи, а посетиоци су били у прилици да по први пут чују највеће звезде на једном месту. Вести о спектакуларним наступима наших извођача преплавиле су медије и друштвене мреже, а неке од изведба привукле су велику пажњу посетиоца.


Централну, УЛАЗ бину првог дана отворио је Тропицо бенд који је убрзо загрејао узбуђену публику, да би након њих сцену запалила Јелена Карлеуша, са невероватним перформансом и кореографијом. У стопу ју је пратила и Александра Пријовић, док је на самом крају вечери публика уживала уз највеће хитове Петра Граша. На ИДЈТВ бини могли су се чути песме познатог репера Расте, за којим је следила Теодора Џехверовић која је сценским спектаклом привукла велику пажњу публике.. Са бине КОРЕНИ чули су се звуци народне музике, а публику је највише обрадовао наступ Весне Змијанац, са којом су заједно певали највеће хитове.

Други дан фестивала обележио је незаборавни наступ Жељка Јоксимовића, који је својим перформансом „продрмао“ читав сајам. Такође, енергије није мањкало ни на дуго очекиваним наступима Аце Пејовића, Хариса Џиновича и Тање Савић, док су на ИДЈТВ бини сјајну енергију направили Реља, Николија, Ин Виво бенд и многи други.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ФЕСТИВАЛ УЛАЗ: Експлозија енергије уз Жељка, Хариса и Ацу


Последњи фестивалски дан, упркос не тако лепом времену, био је једнако пропраћен. Меланхоличан и снажан глас Марије Шерифовић одјекивао је Сајмом и већ загрејаном атмосфером коју је направио Амадеус бенд. Певачици велике емоције и сјајног гласа придружили су се Адил, као и Саша Матић , који је пред неколико хиљада људи уједно и затворио последње вече УЛАЗ-а. За невероватан провод на бини Корени били су задужени Ана Бекута, Драган Којић Кеба и Милица Тодоровић, док су на IDJTV бини публику одушевили наступи популарних репера Цобy-ја, Сениде, ТХЦФ-а, Марлон Брутал-а и Цороне и Римског.

Они који су се одлучили да ове летње јулске дане проведу у врхунској атмосфери УЛАЗ фестивала имали су прилику да посведоче никад виђеном спектаклу у самом срцу Београда. Насмејана лица задовољних посетилаца могла су се видети свуда, а сигурни смо да ће следеће године УЛАЗ окупити још више познатих звезда и наставити традицију једног од најуспешнијих фестивала у Србији.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ZILIJEN

15.07.2019. 17:31

Jos samo da je bilo i muzike.Ovako,bilo je svega, pogotovo u vizuelnom smislu....