ФЕСТИВАЛ УЛАЗ: Eксплозија енергије уз Жељка, Хариса и Ацу

Е. Б. Т.

13. 07. 2019. у 20:15

ФЕСТИВАЛ УЛАЗ: Eксплозија енергије уз Жељка, Хариса и Ацу

Фото АТА Имагес

Друго вече регионалног фестивала популарне музике "Улаз" одржано на Београдском сајму

ДРУГО вече регионалног фестивала популарна музике "Улаз", које је одржано синоћ, на платоу испред Београдског сајма на три певачке бине, обележили су наступи Жељка Јоксимовића, Хариса Џиновића, Аце Пејовића, Николије Јовановић, Реље Поповића и других.

Одушевљена публика певала је углас са Јоксимовићем дуже од сат и по. Поп певач је направио одличну атмосферу изводећи своје и хитове домаћих и иностраних колега. Отворио је концерт песмом "Љубави", и наставио познатим нумерама "Понело ме", "Либеро", "Девојка"... Публика је била посебно разиграна уз нумеру "Дрска жено плава". Одушевио је присутне снажним и емотивним извођењем баладе "Леђа о леђа", али и хитовима Дина Мерлина "Супермен" и "Бјелог дугмета" "А и ти ме изневери".

Након Јоксимовића, публика је наставила да ужива у одличној атмосфери на бини "Улаз" уз Ацу Пејовића. Луду журку на бини "Корени" приредио је Харис Џиновић који је отворио концерт песмом "Остарићу, нећу знати".

Главне звезде на бини реп и поп музике "ИДЈТВ" били су Реља Поповић и Николија Јовановић. Публика је имала прилику да чује нумере са њихових нових албума, као и њихову прву дуетску песму "Медуза". Рељи је ово био први наступ пред београдском публиком, и није крио узбуђење. Николија је пре наступа рекла да јој је част што учествује на истом фестивалу као и њена мајка певачица Весна Змијанац, која је претходне вечери забављала публику на бини "Корени".


Прочитајте још: КАРЛЕУША У НИКАД СКАНДАЛОЗНИЈЕМ ИЗДАЊУ НА ФЕСТИВАЛУ "УЛАЗ": Беле тракице једва покриле интимне делове, Врањеша ни на видику (ФОТО+ВИДЕО)


Поседњег дана фестивала, публика ће имати прилику да ужива у наступима Марије Шерифовић, Саше Матића, Ане Бекуте, "Амадеус бенда", Драгана Којића Кебе, Цобија и других.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Apis

14.07.2019. 22:42

Толико су оставили утисак, да би било најбоље да вам више не узурпирају штампу, ни веб.