НАТАША БЕКВАЛАЦ ПРЕДСТАВИЛА НОВУ ПЕСМУ И СПОТ: Свежина младалачке љубави (ВИДЕО)

С. Б.

12. 07. 2019. у 21:50

НАТАША БЕКВАЛАЦ ПРЕДСТАВИЛА НОВУ ПЕСМУ И СПОТ: Свежина младалачке љубави (ВИДЕО)

Фото промо

Очекује се да ће нова нумера "новосадске шећерлеме", за који су музику и текст написали Драган Брајовић Браја и Слободан Вељковић Цоби, лако пронаћи пут до публике

ПОП певачица Наташа Беквалац у петак је у новосадском тржном центру "Биг", пред великим бројем обожавалаца, представила нову песму и спот "Дођи мами", која ће у суботу бити и званично представљена на "Јутјубу". Очекује се да ће нова нумера "новосадске шећерлеме", за који су музику и текст написали Драган Брајовић Браја и Слободан Вељковић Цоби, лако пронаћи пут до публике.

- Песма носи нову младалачку енергију - каже Беквалчева за наш лист. - Нови аутори су некако прочачкали у мени оно што нисам ни знала да имам, тако да је песма свежа и младалачка. Препородила ме је у сваком смислу. У њој се помиње "српска Атина", спот је сниман у Новом Саду, у "Спенсу" и око њега, зато што сам Новосађанка, а Цоби је кроз текст провукао и тај назив нашег града. Ових дана нисам баш у максималном енергетском набоју, делује ретроградни Меркур, кажу, има нешто у звездама, ништа не иде како треба последња два дана. Задесило ме је све што је могло и умало да не стигнем на сопствену промоцију.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - НАТАША БЕКВАЛАЦ ПРЕЛОМИЛА: Неће бити четврте свадбе


На констатацију да се "Дођи мами" разликује од њених ранијих хитова, Беквалчева вели:

- Има разлике и за мене је она искорак у нешто ново. Узбуђена сам због реакција, које су углавном позитивне. Песма носи лепу поруку, позитивна је и весела. Рекох већ, љубавна је, што је сасвим довољно да постане летњи хит. Коначан суд даће публика.

Наташа наглашава да је била врло нестрпљива да објави песму и да је, први пут у каријери, осетила малу дозу страха.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ЕМОТИВНА ПРИЧА НАТАШЕ БЕКВАЛАЦ: Да га није срела тог дана, не би сада пролазила кроз пакао


- Велика је одговорност приказати песму управо у граду у ком сам рођена и публици која ме у душу познаје - рекла је певачица.


С обзиром на то да је летња сезона у току, Наташу очекују многобројни наступи широм Србије и региона, а до тада, њени обожаваоци имаће довољно времена да науче речи "Дођи мами".


ПРЕД СЕСТРИЧИНОМ ЈЕ КАРИЈЕРА

КАДА говори о својој сестричини Сари, која се такође бави музиком, Беквалчева не штеди речи хвале.

- Она је другачија од мене и, у старту, нешто што ја нисам - каже Ната. - Јер, Сара је кантаутор, што је за мене фасцинантно с обзиром на то да пише текстове и музику за своје песме. То је феноменално. Она је једна нова генерација музичара, веома је млада, суперталентована и, уз мало среће, имаће прелепу каријеру.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)