ДЕА ЂУРЂЕВИЋ СЕ ВРАЋА У НОВО ЈУТРО: Бићемо још гледанији

М. Ј. М.

среда, 10. 07. 2019. у 19:27

ДЕА ЂУРЂЕВИЋ СЕ ВРАЋА У НОВО ЈУТРО: Бићемо још гледанији

Фото E-stock Часлав Вукојичић

Обећавам гледаоцима да ћемо имати потпуно нове и другачије теме и још занимљивије госте, рекла је водитељка

ПОПУЛАРНА водитељка Деа Ђурђевић поново ће са Предрагом Сарапом водити емисију "Ново јутро" на Пинку! Пре неколико месеци, Деа је доживела тешку саобраћајну незгоду, али од четвртка, 11. јул ћемо је сваког дана, од четвртка до понедељка, гледати у јутарњем програму "ружичасте" телевизије. Водитељка је недавно била гост-водитељ у јутарњем програму када је са колегом Предрагом Сарапом интервјуисала председника Србије Александра Вучића.

Деа каже да је неизмерно срећна што се враћа у најгледанији јутарњи програм.

Прочитајте још - Деа Ђурђевић се враћа на мале екране, али под овим условима

- Обећавам гледаоцима да ћемо имати потпуно нове и другачије теме и још занимљивије госте. Верујем да ћемо бити још гледанији - истиче Ђурђевићева, чијем се повратку радује и њен колега Сарапа.

- Све нас радује Деин повратак у програм после вишемесечног одсуства. Наша Деица се враћа, и то је подстицај за цео тим "Новог јутра" да будемо још бољи. И ми и гледаоци је чекамо са нестрпљењем. Све ће бити ведрије и лепше уз нашу Деу - срећан је Сарапа.

Деа ће у недељу, 14. јула, бити гост у емисији "Премијера - Викенд специјал" код Тијане Прице и Огњена Несторовића, где ће говорити о току лечења, тренутном здравственом стању и свему што је очекује у наредном периоду.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације