Пре мање од 10 сати светлост дана угледала је дуетска песма „Проблем" коју изводе Аца Лукас и Maya Беровић која за ово кратко време већ има већ преко милион и по прегледа.

Многи тврде да је спот, као и нумера право уметничко дело, а велики број представника медија окупило се на конференцији за штампу која је била организована као да је одржана у Холивуду.

На прес конференцији која је била одржана пре саме промоције новинаре је занимало све, првенствено како су одабрали песму:

- Мој продуцент и менаџер Мерсед Хаџић ме је позвао и рекао да има песму савршену за сует. Одмах сам отишао да је чујем и схватио о чему се ради , да је озбиљан хит. Maya се одлично уклопила и договор је пао врло брзо. Мој менаџер Мирсо (тако га ми зовемо) има одличан инстинкт за песме, па он је коаутор и Лазићевог хита Мајко - испричао је Лукас.

И док су се низали бројна питања везана за ову сарадњу, која је многе изненадила, Маја и Аца су у духовитом маниру одговарали на питања која су се тицала сарадње, али и пријатељства. На питање колико им је било тешко да дочарају љубавне сцене, рекли су:

- Када имате сјајног партнера поред себе, све је лако дочарати. Нема ту много муке онда. Све је брзо снимљено и реализовано, а верујте снимали смо на плус педесет - изјавила је Маја пристуним новинарима, док је Лукас открио бројне друге детаље:

- Мислим да никада не би дошло до ове сарадање да нисмо имали добру песму због које ми цео дан звони телефон. Стижу похвале са свих страна, људи су одушевљени. Драго ми је да нисам изашао из свог добро познатог правца, већ смо заједно пронашли иделану среду. Велику захвалност дугујем господину Мерседу Хаџићу који је био главни иницијатор да направимо један овакав хит - изјавио је Лукас, а на питање новинара како је задовољан сарадњом са Мерсадом, Аца Лукас је одговорио:- Шта да вам кажем, ја сам са 50 година схватио како треба да функционише звезда. Ево, видите данас моју промоцију. Мене су само обавестили у колико сати да дођем. Да сам радио са другим људима с којима сам до сада сарађивао, ја бих мислио да ли имају да попију виски, да ли има воде, да ли је све сређено, да ли ће бити све на време. А овако, као што видите, ја само дођем и све је под конац. Промоција је на светском нивоу. Ето, и у петак имам наступ, у четвртак ће ме само позвати да ми кажу где. Више немам никаквих секирација када имам таквог човека иза себе – рекао је Лукас, а онда је одговорио због чега се Мерсад не појављује у јавности:

Прочитајте још - СТИГАО ПРОБЛЕМ: Maya Беровић и Аца Лукас објавили дуетску песму (ВИДЕО)


- То је озбиљан човек који ради, а не слика се. Да вам објасним, мој посао је да се сликам, а он ради свој посао. Организује буквално све у нашој фирми. Он је мој продуцент, а прави продуценти и продуценти светских звезда се не сликају. Њихове звезде су у првом плану. Њега не занима популарност, већ искључиво добар посао и зато и радимо светски. Иначе, морам да додам и ово, Мирсо како га ми зовемо, одличан је сарадник. Свима бих препоручио да раде с њим јер наша фирма окупља доста мојих колега. Ми смо права и добитна комбинација. Оно што је сигурно, то је да смо једини који раде овако професионално у овом делу Европе – рекао је Лукас и додао:- Желео бих и да искористим прилику да честитам Дарку Лазићу на повратку. Његова песма Мајко је буквално оборила све рекорде, и као што видите, одлично се слуша. Желео бих да поздравим и друге пријатеље који су дошли на промоцију: Анастасију, Газда Пају, Милија, Милета Китића, Вука Моба, Катарину Дидановић, Милицу Павловић, ту су и моја два сина Андреј и Лазар, и многе друге колеге. Овде су само наши пријатељи.

Након конференције, и Maya и Аца су бројним медијима изјаве давали у студију који је реплика оних из Холивуда, а након тога је уследио коктел где су се бројне личности из домаћег џет-сета забавиле. Међу бројним званицама нашли су се: Миле Китић, Анастасија Ражнатовић, Милица Павловић, Дарко Лазић, Катарина Дидановић, Вук Моб, Корона и Римски, Бобан Рајовић, Бака Прасе, Мили, Лукасови синови Андреј и Лазар, задругари Алекса и Павле и многи други који су до касно уживали у доброј забави.