СМЕШТЕН на "шпицу" најлепшег купалишта на Дунаву, чувеном новосадском Штранду, "Егзит камп" данас у подне напустили су последњи гости, посетиоци 19. музичког фестивала на Петроварадинској тврђави. Од 2. јула, када је отворен, "Егзит камп" је примио 3.500 кампера, који су били удобно и комотно смештени, с обзиром на то да је капацитет био за 6.000 гостију.

- Одлично смо се провели, заиста - рекла нам је Ирмак Кескин (23), студенткиња из Истанбула, која је први пут била у Србији. - Атмосфера је била сјајна и у кампу, где смо се "загревали", а посебно на "Егзиту". Одушевљени смо Петроварадинском тврђавом и видели смо део историје. Такође, леп је центар града, свакодневно смо шетали. Било је много тинејџера, стекли смо нове пријатеље и свакако ћу догодине поново да дођем.

ПРОЧИТАЈТЕ И: ОЛУЈА УСПОРИЛА РИТАМ: Невреме у Новом Саду одложило старт завршне ноћи Егзита на Петроварадинској тврђави

Њена колегиница Ојуку Јоргун (23) истиче да је осмодневни боравак у Новом Саду био посебна авантура:

- Имали смо кишу, пљусак, олују, али смо све прегрмели. Све је то саставни део живота кампера. Најважније је да смо се добро провели, а наши фаворити су били Карл Кокс, Пол Калкбренер и Масео Плекс. Погледали смо много концерата, а највише времена смо провели на "денс арени" и са лепим успоменама се враћамо кући.