Ален Адемовић песмом Ево сунца започиње соло каријеру (ВИДЕО)

Новости Онлине

петак, 05. 07. 2019. у 13:26

Ален Адемовић песмом Ево сунца започиње соло каријеру (ВИДЕО)

Фото М. Арсић

Годинама заштитни знак групе "Милиграм" који је пажњу јавности привукао специфичним начином певања и вулканском енергијом, окупио је око себе фантастичну екипу музичара и сарадника и окренуо нови лист у каријери

Годинама заштитни знак групе "Милиграм"; Ален Адемовић, који је пажњу јавности привукао специфичним начином певања и вулканском енергијом, окупио је око себе фантастичну екипу музичара и сарадника и окренуо нови лист у каријери.

Наследник чувеног Нина Адемовића је за свој први спот-сингл поверење поклонио најбољима! Песму ауторски потписује проверени хит-мејкер Бане Опачић док је за видео решење био задужен Вук Протић, редитељ бројних спотова Секе Алексић, Банета Мојићевића, Нелета Карајлића и других.

- Са оволико искуства колико сада имам и са гласом који ме, Богу хвала, одлично служи, било је само питање времена када ћу урадити нешто за себе. Сада су се склопиле све коцкице. Већи део бенда и даље свира са мном, ту су нови аутори, нови сарадници, свежа крв и фантастична је атмосфера у екипи. Сви смо орни за нешто ново и једва чекамо да засвирамо пред публиком!

Прочитајте још - АЛЕН СНИМА ПРВУ ПЕСМУ: После растанка са "Милиграмом", почиње соло каријеру

Песма симболичног назива "Ево сунца" само је увод у читав низ нових хитова којима ће Ален тек обрадовати слушаоце и показати зашто важи за једног од најбољих певача и забављача код нас!

Фото М. Арсић

Лето ће, наравно, провести радно промовишући нову песму али се, додаје, нада да ће ухватити мало времена да са породицом негде отпутује на кратко!

Фото М. Арсић

-Знам да није пракса да се песме избацују у сред лета и да ретко ко то ради али је "Ево сунца" баш у складу са овим временом и располжзењем које је, сложићете се, лети на највишем нивоу. Ово је песма за уживање у врелим летњим ноћима али ће добро доћи и у хладнијим данима. Значи, за сва времена...хахаха....

Спот "Ево сунца" можете погледати на следећем линку:

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације