Глумац из Руже ветрова преминуо у 31. години

NovostiOnline

05. 07. 2019. у 11:42

Глумац из Руже ветрова преминуо у 31. години

Фото: Инстаграм

Глумац је почетком априла на друштвеним мрежама објавио да је срећан човек јер су пријатељи уз њена у борби са тешком болешћу
СПЛИТСКИ глумац Јосип Браовац преминуо је у 31. години након тешке болести од које је боловао последњих месеци, пише Слободна Далмација.


Јосип је познат по улази у серији "Ружа ветрова", а у другој сезони тумачи лик Дамира, у популарној серији Бровац је у имао и мноштво заједничких сцена са покојним глумицом Долорес Ламбашом.


Глумац је почетком априла на друштвеним мрежама објавио да је срећан човек јер су пријатељи уз њена у борби са тешком болешћу.


- Немојте ме питати које су прогнозе и шта кажу доктори јер то није ни приближно битно колико оно што је Бог наумио са мном. Сигуран сам да ме је само ставио на искушење да кроз све ово постанем јача особа. Чујемо се кад се опоравим, а дотад Божји благослов свима - написао је својевремено Јосип.


Јосип је био дипломирани економиста,страствени риболовац и отац петогодишњег дечака Бруне.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

seljak LA

05.07.2019. 17:58

@mama - Ne znam bre ni ja , nadam se da ces ubrzo doci na red da vise ne lupetas. Zar je vazno koje, covek je, poznat ili nepoznat.