Провалио у Цецину кућу, неколико дана боравио у подруму и то није најгоре!

Новости онлине

четвртак, 27. 06. 2019. у 23:26

Провалио у Цецину кућу, неколико дана боравио у подруму и то није најгоре!
Полиција на Кипру ухапсила је недавно мушкарца који је провало у кућу фолк диве. Када су га привели, он је викао: "Она је моја жена"
Фолк Дива Цеца Ражнатовић недавно је доживела непријатност када јој је јављено да је јавности непознат мушкарац упао у њену кућу на Кипру. Наиме, извесни О.И., је ушетао у двориште виле, ушао у кућу и није намеравао да изађе.

-Он је провалио у подрум Цецине куће и ту је боравио неколико дана. Када су комшије приметиле да се по дворишту шета непознати човек, одмах су позвали полицију, која је брзо раговала. Извесни О.И. се опирао полицији која је дошла да га ухапси. Када су га привели, он је викао: "Зашто ме хапсите, ово је моја жена!", алударајући на Цецу - рекао је извор који је био упућен у причу и додао:

- Он је одмах депортован за Србију по пријави која је поднета против њега, води се да борави у Чукарици, а да је рођен у Сарајеву. Они који су имали прилике да се сретну са њим кажу да је психички болесник и да је заљубљен у Цецу и да зато покушава на све начине да дође до ње.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Цецa снима албум

Ово није први пут да се оваква ствар дешава са истим човеком. Први пут када је упао на посед на Кипру био је ухапшен и депортован за Србију. Када је други пут провалио, успели су да га избаце, али се вратио и трећи пут. Сваки пут он виче како је Цеца његова жена и како он живи ту - тврди извор.


Аутор: Блиц


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (27)

Re Dale kg

28.06.2019. 02:53

@Dale kg - Srpska kriminalka,gospodja nanogica koju je kriminalac Arkan sisao nacelovo dok je glumio heroja u ratu u BiH.

Milo

28.06.2019. 01:45

Nije ona folk diva nego gospodja nanogica,kriminalka,zena kriminalca Arkana.Daleko je od dive,njeno smece od muzike slusaju samo primitivci i seljoberi kojih je puna Srbija.

Nadimak

28.06.2019. 05:29

Rekao je izvor koji je upucen u pricu... Hahaha... Taj izvor je Sreten, Cecin PR

Goga

01.07.2019. 14:43

Strašno kakvi komentari. Nebiste tako priĉali da je Arkan stvarni źiv. Iskreno to bi baš volela. Da zavede red u ovoj zemlji. Samo da vam kažem: Da nije bilo Arkana u Bosni nebi ostala nijedna Srpska glava.