ВЛАСНИК телевизије “Пинк” Жељко Митровић огласио се поводом прикупљања потписа против ријалити програма на комерцијалним телевизијама у Србији.

Његово саопштење преносимо у целости:

У земљи у којој би сви да уређују телевизијске програме и да буду цензори медија, није ништа ново или неуобичајно да се поједини опозициони политичари буне што је Лунина фискултура или Станијина јога око 70 пута популарнија од њих или њихових идеја!

Прочитајте још: ЖЕЉКО МИТРОВИЋ САДА И НА ИНСТАГРАМУ: Како власник успешне компаније проводи паузу за ручак? (ФОТО)


Телевизија Пинк ових дана доживљава свој историјски максимум у гледаности и то захвајујући лојалности више од 5 милиона гледалаца у Србији! То само значи да ће телевизија Пинк наставити да развија програме који заукупљају највише пажње телевизијског аудиторијума у складу са свим постојећим законима и позитивним прописима, али и пратити све светске трендове, као што су ријалити "Love Island" у Немачкој или "Naked Attraction" у Британији.

Ови европски трендови су много авангарднији И слободнији од српских ријалитија, али такав медијски плурализам нам доноси европска будућност! И да не бих био исти као Драган Ђилас који је ријлитије довео у Србију и на њима енормно зарадјивао нехајући за људе којима се ријалити програми не свидјају, ја ћу, за разлику од њега, за нељубитеље ријлити програма, који су у огромној мањини ипак од септембра лансирати нови "АРТ КАНАЛ" који це 24 сата дневно третирати само културу и уметност кроз сјајне домаце и стране документарне серијале! Уз велику жељу да ће потписници оваквих петиција наћи своју срећу на нашим новим каналима