ЧЕТВРТА СЕЗОНА СЕРИЈЕ УБИЦЕ МОГ ОЦА: Озбиљне теме у наставку хит саге

М. ЈУНГИЋ

26. 06. 2019. у 06:26

ЧЕТВРТА СЕЗОНА СЕРИЈЕ УБИЦЕ МОГ ОЦА: Озбиљне теме у наставку хит саге

Фото К. Михајловић

У наставку ће бити више мртвих, али и друштвеног ангажовања, открива сценаристкиња Наташа Дракулић, а централна тема биће силовање

СНИМАЊЕ нове сезоне крими-серије "Убице мог оца", продуцента Предрага Гаге Антонијевића, почело је недавно, а у јуче су новинари на сету у Земуну сазнали да ће се снимати и пета и шеста сезона. У четвртом наставку биће више лешева, али и друштвеног ангажовања, открива сценаристкиња Наташа Дракулић, а централна тема биће силовање.

- Статистика је поражавајућа, јер се само 10 одсто случајева силовања пријави и процесуира, тако да смо врло захвални на помоћи полиције, која нам је дала податке. Важно је да ми научимо да разумемо жртве које пролазе кроз ужасну тортуру, а уколико се закони не промене, дешаваће се то што нам се дешава - каже Наташа, истичући да је срећна што ће Слобода Мићаловић тумачити нови лик, Дуњу, начелницу одељења за сексуалне деликте, иначе мајорку полиције. - Слобода је сјајна глумица и лафица и доста личи на праву особу по којој смо писали лик. Боба иначе сјајно пуца, што је научила од кума Вука Костића, чак су се и такмичили.

Лепа Слобода истиче да јој је част што је део серије коју прати велики број гледалаца, откривајући нам детаље о свом лику.

- Дуња је жена-змај, способна, пожртвована, одана, строга у послу, са колегама ортак, а дистанцирана према мушкарцима. Она је и психолог, па уме да приђе жртви, али и да заврши инспекторски део посла. Жене се, иначе, устручавају да причају о томе и да сведоче, мада потајно желе да се тај човек ухвати. Али, плаше се осуде околине и породице и како ће све то да делује на њихов даљи живот, па се често ограниче на ћутање, а самим тим и мене као инспекторку ограничавају у решавању тог проблема - каже Слобода.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - "НОВОСТИ" НА ПРЕТПРЕМИЈЕРИ СЕРИЈЕ "УБИЦЕ МОГ ОЦА": Случај угледног доктора (Фото)

Слобода Мићаловић

Дракулићева наглашава да је почаствована што су нови чланови екипе глумци Борис Комненић и Воја Брајовић, који игра мужа министарке Обрадовић, тако да ћемо видети и њену приватну страну. Њен супруг се вратио из Москве, где се њихово дете лечило од наркоманије, а она је многима стала на жуљ па желе да јој се освете.

Глумац Борис Комненић игра адвоката Мајкића, за кога се не зна да ли је позитиван или негативан лик, а његов задатак је да помогне сину свог пријатеља Јакова, кога игра глумац Ненад Ћирић.

- Мој лик је врло имућан, ожењен, али не живи са женом, с којом га повезује ситуација са њиховим сином који је осумњичен да је на некој журци убио своју девојку - каже Ћирић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Вук Костић: "Убице" су наша стварност


МОЖДА СТИГНУ И РОДЕ

ГЛУМАЦ Вук Костић нам је открио да ће инспектор Јаковљевић бити фокусиран на то да сазна ко и зашто је убио његовог оца.

- То је његова опсесија, жељан је истине, његов ћале је прво на шта помисли ујутру и последње на шта помисли увече. Највише сцена и даље имам са Мирком, Савом, Јеленом, Марјановићем, а само једну са Слободом. Не знам да ли ћу постати тата у овој сезони, можда, а веза са Јеленом ће ваљда бити крунисана браком - тајанствен је Костић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације