Смртни случај у дому Александре Пријовић: Певачица се огласила потресном поруком (ФОТО)

NovostiOnline

понедељак, 24. 06. 2019. у 12:31

Смртни случај у дому Александре Пријовић: Певачица се огласила потресном поруком (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Александра Пријовић огласила се на друштвеним мрежама, објавивши тужне вести о смрти деде Боре Михајловића, за којег је, како је више пута истицала, била изузетно везана
Александра Пријовић огласила се на друштвеним мрежама, објавивши тужне вести о смрти деде Боре Михајловића, за којег је, како је више пута истицала, била изузетно везана.

Александра се заједничком сликом и емотивном поруком опростила од свог деде.

- Мили мој декице, отишао си ми јуче... Много ћеш ми недостајати... Ме могу да ти опишем моју тугу и бол... Надам се да ти је тамо негде боље и да те анђели чувају... Воли те твоја унука највише на свету декице мој... Заувек - поручила је она.

Подсетимо, Александра се 21. јуна 2018. године у Београду удала за Филипа Живојиновића, а деда Бора због лошијег здравственог стања није могао да присуствује венчању и слављу.

- Размишљамо да га доведемо на свадбу, али да буде ту неко са њим све време, ето чисто да буде мало, па да оде да спава, ако то буде било изводљиво уопште. Он је здравствено у реду, само је дементан, па заборавља с времена на вријеме и мене и све нас у кући - рекла је Александра пред свадбу.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  "БОГАТА СИРОТИЊА" ОСВАЈА: Александра Пријовић представила нову баладу (ВИДЕО)

Иначе, Александру је тужна вест затекла у Монте Карлу, где је отпутовала како би са Филипом Живојиновићем прославила 1. годишњицу брака. Такође, са њима је на путу и син Александар.

Коментари (2)

LJUBICA

25.06.2019. 10:42

@Opaki↪ Ma ne da nije umro nego kao da nije ni ziveo ako se to ne objavi na drust. mreze! A jos kada novinari u naslovu stave...''poruka koja slama srce''....Ma da se us**es od svega!!!