ЈОШ ЈЕДНА НАГРАДА: Сенидах је нова регионална звезда!

Дејан Ћирић

понедељак, 24. 06. 2019. у 12:20

ЈОШ ЈЕДНА НАГРАДА: Сенидах је нова регионална звезда!

Фото М.Крезмар

Сенидах је била главна звезда догађаја, на коме се појавила у „оверсизе“ комбинезону, и још једном показала да она поставља правила када је одевање у питању

РнБ уметница Сенидах добила је награду „Нова регионална звезда“, коју додељују телевизија Пинк и шоубиз емисија „Премијера“.

Сенидах је била главна звезда догађаја, на коме се појавила у „оверсизе“ комбинезону, и још једном показала да она поставља правила када је одевање у питању. Бројне новинарске екипе желеле су да разговарају са њом, с обзиром на то да је ово био њен први сусрет са медијима након што је, у марту, јавности представила свој први албум „Без тебе“ у издању Бассивитy Дигитал. Након тога, Сенидах је објавила и синглове „Мишићи“ и „Све бих“, који су у врху слушаности на регионалним топ листама.

„Хвала што ме пратите. Ја ћу вам дати све, још музике, толико да нећете моћи без мене.“, кроз смех је изјавила позната певачица.

Док се њени нови хитови непрекидно врте на радио станицама широм региона, Сенидах се спрема за свој следећи велики наступ пред публиком у Србији. У петак, 28. јуна, она ће наступити на великом „Туборг ОПЕН“ концерту, у Новом Саду, а поред нове регионалне звезде, публику ће, овом приликом, размрдати и Цобy, један од водећих артиста велике музичке кампање која окупља музичаре различитих жанрова под универзалну капу музике и провода.

фото Б.Карановић

Поред Сенидах и Цобија, који ће извести своје највеће хитове, на великом концерту на Новосадском сајму наступиће и Дејан Милићевић, Марко Милосављевић и „Беге фанк“, а најављен је и низ активационих зона и додатних садржаја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

mimi

04.12.2019. 00:17

@Djingaraj4 - Odličan komentar. Samo bih dodala da postoji i samoproklamovana diva:-).

Branko

24.06.2019. 14:40

Neverovatno gde ovaj svet ide u svoj toj paradi šunda i kiča.Jos onu dvojicu debelih bosanaca da dodamo