КОШАРКАШ Иван Паунић (32) и манекенка, бивша мис Србије Милица Јелић  (29) нису успели да прославе венчање онако како су планирали јер је свадбено весеље у хотелу „Краун плаза“ прекинуто након што је део хотела поплављен због невремена.

Иван и Милица су се веначали у Храму Светог Саве у присуству чланова породице и кума Марка Дмитровића, голмана репрезентације Србије. После церемоније склапања црквеног брака, започело је свадбено славље у хотелу за око 400 званица које је пар припремао месецима желећи да у Београду окупи све своје пријатеље и из Србије и из иностранства.

Нажалост, како „Новости“ сазнају,  весеље је прекинуто  јер је због снажног невремена у престоници  поплављен део хотела, а због продирања воде настао је кратак спој услед чега се активирао паник тастер и противпожарни аларм.  Ресторан је из предострожности  морао да буде евакуисан, а на лице места су дошле и ватрогасне екипе.

Прочитајте још: ЕВАКУАЦИЈА ГОСТИЈУ И ОСОБЉА У ХОТЕЛУ "КРАУН ПЛАЗА": Прекинуто свадбено весеље кошаркаша Паунића и мисице (ФОТО)


Иван и Милица су грађанско венчање имали пре три године, само у присуству кумова, а онда су из трећег покушаја успели да склопе црквени брак. Два пута су одлагали церемонију у цркви због непредвиђених животних околности. Обоје су с нестрпељењем чекали овај дан, који је, како су истицали, круна њихове љубави, поред синчића Луке кога су добили пре 16 месеци.

Изгледа, да им ни овога пута животне околности нису ишле на руку.